Pe knelkoppelingen

Bekijk hier ons ruime assortiment aan PVC water hulpstukken. Een PE koppeling KIWA buitendraad al vanaf €0,87 en nog veel meer verschillende hulpstukken! Wij van beschikken over talloze producten van hoge kwaliteit, wij bieden deze tegen een scherpe prijs met een snelle levering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PVC water hulpstukken

Bekijk hier ons ruime assortiment aan PVC water hulpstukken. Een PE koppeling KIWA buitendraad al vanaf €0,87 en nog veel meer verschillende hulpstukken! Wij van PVC-handel beschikken over talloze producten van hoge kwaliteit, wij bieden deze tegen een scherpe prijs met een snelle levering. Bij ons vindt u alles op het gebied van levering en montage van watertechniek!

Onze PVC water hulpstukken producten

Wij beschikken over een ruim aanbod van PVC water hulpstukken. Om u een overzicht te geven van ons aanbod hebben wij de producten voor u op een rijtje gezet.

 • PE-knelringen
 • PE koppelingen
 • PE eindstoppen
 • PE-PVC koppelingen
 • PE knie 45⁰
 • PE knietjes 90⁰
 • PE-PVC knie 90⁰
 • PE T-stukken
 • PE-PVC T-stukken
 • PE muurplaat knellen
 • Kogelkranen

Al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en sommige ook KIWA gekeurd. Met onze PVC water hulpstukken zorgt u ervoor u uw drukleidingen op de juiste manier met elkaar koppelt.

Onze andere producten

Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten. Het kan natuurlijk zo zijn dat u andere buizen nodig heeft, kijk dan eens bij onze PVC drukbuizen en vindt hier de buis die u nodig heeft! Wij beschikken over een ruim assortiment met verschillende buizen, zoals PVC buizen met KIWA-keur of zonder KIWA-keur, transparante PVC buizen, PVC buizen met manchet en PVC geboorde drukbuizen voor beregening. Verschillende soorten en maten, zodat jij vindt wat je nodig hebt!

Naast de PVC water hulpstukken zijn er ook nog een hoop andere producten die goed van pas komen bij jouw PVC drukleiding, kijk bijvoorbeeld ook eens bij PVC kogelkranen en terugslagkleppen en PVC doorvoeren.

Vragen over onze PVC water hulpstukken?

Mocht u vragen hebben over onze PVC water hulpstukken of bijvoorbeeld een drukbuis? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via  0493 – 745140 en doen er alles aan om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden! U kunt ook via de website ons contactformulier invullen of een mail sturen naar info@pvc-handel.nl.

Koop uw PVC water hulpstukken bij Pvc-handel!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.