Gardena snelkoppelingen

Door een Gardena koppeling te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw spuitpistool makkelijk aan te sluiten is en daarnaast ook niet lekt! Er zijn veel verschillende Gardena koppelingen in het assortiment te vinden, die u met verschillende doelstellingen kunnen helpen. Zo kunt u verschillende slangen verbinden met de Gardena verbinder. Deze Gardena koppeling zorgt ervoor dat u eenvoudig 2 slangen kunt verbinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gardena Koppeling

Wanneer u in de tuin bezig bent en u wilt de planten water geven, wilt u dit natuurlijk gecontroleerd kunnen doen. Met de Gardena koppeling van de PVC Handel kunt u makkelijk een spuit monteren aan uw slang. Door een Gardena koppeling te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw spuitpistool makkelijk aan te sluiten is en daarnaast ook niet lekt! Er zijn veel verschillende Gardena koppelingen in het assortiment te vinden, die u met verschillende doelstellingen kunnen helpen. Zo kunt u verschillende slangen verbinden met de Gardena verbinder. Deze Gardena koppeling zorgt ervoor dat u eenvoudig 2 slangen kunt verbinden. In het assortiment van PVC handel is er ook een Gardena verbinder die 2 mannelijke kanten van de slang aan elkaar kan verbinden. Bekijk het aanbod Gardena koppelingen snel op onze website!

Assortiment Gardena Koppelingen

Op onze website is er een verschillend aanbod van Gardena koppelingen te vinden. Al deze Gardena koppelingen hebben verschillende aansluitingen, die op een andere manier gebruikt kunnen worden. De volgende koppelingen zijn te vinden bij de PVC handel:

  • Gardena v-deel. In het assortiment van de PVC handel is de Gardena koppeling v-deel te vinden. Deze koppeling is beschikbaar met binnendraad, buitendraad en met klemband.
  • Gardena m-deel. De m-deel van Gardena heeft verschillende variaties. Naast dat deze koppeling beschikbaar is met binnendraad en buitendraad, is de m-deel ook beschikbaar met x slang, en met een x slang met terugslagklep.
  • Spuitpistool. Naast een Gardena koppeling, kunt u bij de PVC handel ook een Gardena spuitpistool vinden. In het assortiment zijn 2 spuitpistolen te vinden. Naast de spuitpistolen is er ook een zwenksproeier beschikbaar. Deze sproeier helpt u om gemakkelijk grote stukken van uw tuin te besproeien, zonder dat u daar zelf veel moeite voor moet doen.

Service bij PVC-handel.nl

Naast producten van hoge kwaliteit, staat service hoog bij ons in het vaandel. Heeft u vragen over de Gardena Koppeling of over andere producten zoals drukleidingen, slangverbinders of rvs slangklemmen, neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u 6 dagen per week onze winkel bezoeken, waar altijd deskundig personeel voor u klaar staat.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.