Glijmiddel

Ontdek het ultieme hulpmiddel voor moeiteloze installaties met Griffon Glijmiddel. Speciaal ontworpen om wrijving te verminderen en soepele verbindingen te garanderen. Of het nu gaat om leidingen, fittingen of andere verbindingen, dit glijmiddel verbetert de montage en minimaliseert het risico op beschadiging.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Griffon Glijmiddel

Griffon Glijmiddel voor €8,49? Bij PVC-handel 5+ glijmiddel in het assortiment. Bent u op zoek naar Griffon Glijmiddel voor u werkzaamheden? PVC-handel heeft het perfecte Griffon Glijmiddel voor u! Griffon Glijmiddel bij PVC-handel is geschikt voor het monteren van rioleringsbuizen, moffen en fittingen. Dit voor verbindingen met het afvoersysteem. Het Griffon Glijmiddel is geschikt voor alle diameters en kan gebruik worden met de materialen: beton, gecoat, gietijzer, GVk, PE, ABS en PVC-U. Wilt het Griffon Glijmiddel gebruiken? Bestel bij PVC-handel voor 16.00 en u kunt er morgen al mee aan de slag. Dus bekijk snel het assortiment bij PVC-handel.

Gebruik van Griffon Glijmiddel

Bij het gebruik van Griffon Glijmiddel zijn een aantal dingen belangrijk. De buizen die worden gebruikt moet u afzagen, ontbramen en afschuinen. Het is belangrijk dat al het vocht en vuil van de buizen wordt gehaald voordat u aan de slag gaat met Griffon Glijmiddel. Breng na het schoonmaken van de buizen het Griffon Glijmiddel aan op het einde van een buis en op een rubbermanchet. Het is belangrijk dat de buis gelijk gemonteerd wordt op de schuifmof zodra het Griffon Glijmiddel erop zit. Als het Griffon Glijmiddel is gebruikt is het belangrijk dat de verpakking gelijk goed wordt gesloten. Zitter er vlekken op de materialen die u heeft gebruikt met de Griffon Glijmiddel? Gebruik dan cleaners die de resten zal ontvetten en weghalen.

Griffon Glijmiddel bij PVC-handel

Bij PVC-handel kunt u al een Griffon Glijmiddel kopen voor minder dan een tientje. Naast Griffon Glijmiddel heeft PVC-handel ook lijmen of kabels die handig zijn tijdens het verbouwen of monteren van de producten. Bekijk snel het gehele assortiment van PVC-handel op de webshop en laat je verrassen door de grote variatie van producten. Heeft u vragen of twijfels? Neem gerust contact op en wij zullen u zo snel en makkelijk mogelijk helpen.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.