PP koppelingen

Wilt u een waterleiding aanleggen of gaat u beregenen en wilt u dit doen zonder afdichtingsmiddelen? Dan kunt u dit doen met de PVC fittingen van PVC-Handel. Wij hebben een PVC fitting assortiment dat bestaat uit 9 producten. Zo kunt u zeker iets vinden wat het beste past bij uw PVC of PVE buis. Deze PVC fittingen worden gebruikt voor leidingen waarin vloeistoffen worden getransporteerd. U kunt hierbij denken aan een waterleiding. Bij ons kut u PVC fittingen vinden in verschillende vormen en maten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PVC fittingen

Wilt u een waterleiding aanleggen of gaat u beregenen en wilt u dit doen zonder afdichtingsmiddelen? Dan kunt u dit doen met de PVC fittingen van PVC-Handel. Wij hebben een PVC fitting assortiment dat bestaat uit 9 producten. Zo kunt u zeker iets vinden wat het beste past bij uw PVC of PVE buis. Deze PVC fittingen worden gebruikt voor leidingen waarin vloeistoffen worden getransporteerd. U kunt hierbij denken aan een waterleiding. Bij ons kut u PVC fittingen vinden in verschillende vormen en maten. In de producten overzicht van de PVC fittingen kunt u de maten en de grootte zien van onze PVC fittingen. Daarnaast kunt u de PVC fittingen makkelijk aanbrengen.

Aanboorzadel

Een aanboorzadel wordt gebruikt voor het maken van aftakkingen in een buis van PVC of van PE. Met een aanboorzadel kan dit op eenvoudige wijze, deze zorgt er namelijk voor dat u de buis niet door hoeft te zagen. Dit doe je door enkel een gat te boren in de PVC of PE buis en vervolgens het aanboorzadel vast te zetten in het gat. Dit kan dan weer met de bijgeleverde bouten en moeren. Dus met behulp van een PP aanboorzadel is het zeer gemakkelijk om hulpstukken aan te brengen. De aanboorzadels van PVC-handel zijn voorzien van 4 duims binnendraad. Onze aanboorzadels zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen welke tevens uit voorraad leverbaar zijn. Doordat wij de PP aanboorzadels in veel verschillende afmetingen hebben liggen, zal er aantal één zijn die past bij uw PVC of PP buis waardoor u niet met de zaag aan de slag hoeft! Het aanboorzadel is verkrijgbaar van 20 mm tot een grootte van 200 mm. Bij het product ziet u al onze afmetingen in een handig overzicht onder elkaar staan met de daarbij horende prijs. Bij PVC-handel kunt u natuurlijk ook drukleidingen van PVC vinden en de daarbij horende PVC hulpstukken. Bekijk naast deze producten ook eens onze pvc kranen.

Bestellen bij PVC-handel

Wij hebben het grootste assortiment van alles op het gebied van PVC in Zuid-Oost Nederland. Ruim 10.000 producten hebben wij uit voorraad leverbaar. Ons vakkundig personeel met jarenlange ervaring kan u altijd van het beste advies voorzien om uw werkzaamheden zo snel mogelijk weer aan de gang te kunnen laten gaan. U kunt langskomen in onze winkel in Deurne welke zeer ruime openingstijden heeft. Maar ook kunt u natuurlijk bestellen op onze webshop, wanneer u voor 16:00 uur besteld, heeft u uw bestellingen de volgende dag in huis. Wanneer een product niet op voorraad is, zullen wij er alles aan doen om het artikel toch zo snel mogelijk bij thuis te krijgen. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.