Watermeters

Een watermeter is een meetinstrument waarmee u meet hoeveel water er is en wordt verbruikt. Dit wordt veelal gemeten in kubieke meter.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Watermeters

Een watermeter kopen om te meten hoeveel water er wordt verbruikt. PVC-handel heeft 10 verschillende watermeter producten online staan. Een watermeter vindt u al voor €54,- bij ons online. Een watermeter maakt uw waterleiding compleet. Hoe meer water u verbruikt hoe groter de watermeter moet zijn. Dit moet over het algemeen één keer per jaar doorgegeven worden. Wij snappen dat u het belangrijk vindt dat dit dan ook goed gebeurd. De watermeter zit over het algemeen waar uw waterleiding het huis binnengaat. Dit is dan vaak in de meterkast. Wanneer de watermeter niet in de meterkast zit kan het op de volgende locaties zitten: in de kelder, kruipluik, op het toilet, in een centrale ruimte of in een put achter de voordeur.

Watermeter in verschillende types

De watermeter is te bestellen in verschillende types. De volgende types watermeter zullen hier besproken worden. Type 1 is een watermeter rond en zwart. Net als bij een auto is er bij deze watermeter ook een ruitenwisser aanwezig voor tegen de condens. De stand bestaande uit vijf cijfers. Type 2 is een watermeter met een blauwe klep, witte watermeter en een ronde omhuizing. Deze watermeter heeft maximaal maar vier cijfers. Type 3 heeft ook een blauwe klep, maar heeft een koperkleur. Tevens ook rond. Maximaal aantal cijfers is vijf. Als laatste type 4, dit is een bolvormige, koperkleurige watermeter met maximaal vier cijfers. Ga dus even na wat voor u de meest geschikte watermeter is.

Assortiment buiten watermeter

PVC-handel heeft nog veel meer mooie producten op haar site staan dan alleen de watermeters. Voorbeelden hiervan zijn de rioleringsbuizen, invoerbochten, PVC hulpstukkenmoterpompen en persluchtbuizen. Voelt u zich vrij om een blik te werpen op de producten die wij van PVC-handel online hebben staan. Misschien zit er iets voor u tussen.

Watermeter

Wilt u op de hoogte zijn van de hoeveelheid water verbruik in uw huis of pand? Dat kan met de Watermeters van PVC-handel. Bij PVC-handel kunt u kiezen uit een breed assortiment wateropslag en appendages en zit de watermeter die u zoekt er gegarandeerd tussen. Naast een watermeter zelf biedt PVC-handel ook watermeter onderdelen aan. Lees hieronder waarvoor een watermeter precies is en waar u deze kunt vinden.

Wat is een watermeter?

Een watermeter is een meetinstrument waarmee u meet hoeveel water er is en wordt verbruikt. Dit wordt veelal gemeten in kubieke meter. Goed om te weten is dat één kubieke meter staat voor 1000 liter. De watermeter zelf is meestal rond van vorm, waar bovenop de cijfers zijn te zien. Niet iedere watermeter ziet er hetzelfde uit, de ene is blauw en de ander weer goud. De cijfers zijn te zien in 4/5 zwarte vlakken en in 3 rode vlakken.

Waar kan ik de watermeter vinden?

De watermeter kunt u 9 van de 10 keer vinden in de meterkast, deze bevindt zich meestal op enkelhoogte. De watermeter kan ook onder het luik liggen bij de voordeur, in de meter put in de tuin of als u zich in een appartement bevindt, staat deze vaak in een centrale meterkast op de begane grond.

Online aanschaffen

Zit de watermeter of de onderdelen ertussen die u zoekt? Schaf deze dan vandaag nog online aan, doet u dit voor 16:00, dan kunt u de artikelen morgen al verwachten. Hierdoor komt uw werk nooit stil te liggen, iets waar PVC-handel u bij helpt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.