Elektra

Elektriciteit of stroomkabels worden gebruikt om met behulp van een bron (batterij of netvoeding 24V, 230V of 380V) iets in beweging te zetten. In de watertechniek gaat het hierbij meestal om aansturing van pompen, kleppen en sensoren. Afhankelijk van de toepassing worden er signaalkabels, neopreensnoeren, grondkabels of wandkabels gebruikt.

Kabels

Elektriciteit of stroomkabels worden gebruikt om met behulp van een bron (batterij of netvoeding 24V, 230V of 380V) iets in beweging te zetten. In de watertechniek gaat het hierbij meestal om aansturing van pompen, kleppen en sensoren. Afhankelijk van de toepassing worden er signaalkabels, neopreensnoeren, grondkabels of wandkabels gebruikt. Naast de soort kabel is ook het aantal aders van belang. Pvc handel kan u in alle benodigde kabels voorzien.

Onderdelen voor elektro

Naast kabels bestaat een elektronische installatie doorgaans ook uit schakelaars, thermische beveiligingen, stekkers, een elektrobuis en diverse lasdozen. Het gehele assortiment aan elektromaterialen is te vinden op Pvc-handel. Mocht u een specifieke toepassing zoeken die met elektro te maken heeft? Neem dan direct contact op met Pvc-handel en wij helpen u graag verder.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.