Vuilwater dompelpompen

Navigeer naar andere soort dompelpompen
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vuilwater dompelpompen

Bent u op zoek naar een vuilwater dompelpomp? Dan zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. PVC-handel heeft een ruim assortiment en daarin kunnen vuilwater dompelpompen niet ontbreken. Zoals de naam het al zegt, worden vuilwater dompelpompen gebruikt om vuil water weg te pompen. De vuilwater dompelpompen in het assortiment van PVC-handel zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende pompen van verschillende formaten, zo vindt u altijd de dompelpomp vuilwater waar u naar op zoek bent. Weet u niet precies welke vuilwater dompelpomp u nodig heeft? Neem dan contact met ons op! Ons deskundig personeel helpt u graag met de zoektocht naar de perfecte vuilwaterpomp.

Een vuilwater dompelpomp met sensor

Vuilwater dompelpompen worden veelal gebruikt in de bouw, waar een bouwplaats het flink te verduren kan krijgen wanneer er flinke regenval plaatsvindt. Maar ook particulieren hebben soms een dompelpomp voor vuilwater nodig. Zo kan het voorkomen dat uw kelder onderloopt, en moet u al het water weg zien te krijgen. Voor al deze momenten is een dompelpomp ideaal. In het assortiment van PVC-handel vindt u verschillende soorten dompelpompen, zo ook verschillende vuilwater dompelpompen met een sensor. Een voordeel van een vuilwater dompelpomp met sensor is dat deze het water automatisch detecteert en de pomp start. Hierdoor kunt u efficiënter werken en houdt u tijd over voor andere projecten.

Waar moet u op letten bij een vuilwater dompelpomp?

Wanneer u een vuilwater dompelpomp wilt aanschaffen, zijn er enkele belangrijke aspecten waar u op moet letten. Als eerst is het belangrijk om te weten wat de doorlaatbaarheid is van vaste delen. Het kan voorkomen dat een deel te groot is, waardoor het niet door de pomp heen past, met alle gevolgen van dien. Als tweede is de capaciteit van een pomp belangrijk. De capaciteit van een pomp is het aantal liter water dat de pomp kan verplaatsen. In ons assortiment zijn er verschillende pompen te vinden die veel water gemakkelijk weg kunnen pompen. Zo zijn er vuilwater dompelpompen die tot wel 250 liter per minuut weg kunnen pompen! Heeft u na deze informatie nog vragen over welke dompelpomp vuilwater voor u geschikt is, of wilt u er een bestellen? Bekijk dan snel het aanbod online op PVC-handel.nl.

Hoe werkt een vuilwater dompelpomp?

Naast de punten waar u op moet letten bij een vuilwater dompelpomp, is het ook belangrijk om te weten hoe een dompelpomp werkt. Hierdoor kunt u ongeregeldheden eerder opmerken zodat u sneller kan handelen. De onderkant van een vuilwater dompelpomp bevat een aanzuigrooster, met het rooster wordt het water direct de pomp in gezogen. Het water wordt daarna via het zogenaamde pomphuis naar de persaansluiting gebracht, zodat het water de pomp kan verlaten. Een dompelpomp vuilwater kan zowel geheel als gedeeltelijk in het water worden ondergedompeld, dit omdat een dompelpomp zichzelf koelt met het water dat wordt verpompt. Let op dat de dompelpomp niet droogloopt, dit kan namelijk funest zijn voor de pomp. Om dit te voorkomen zijn er geen dompelpompen die in een automatische stand geheel droog kunnen zuigen. Bij enkele dompelpompen kan dit wel in manuele stand.

Een vuilwater dompelpomp installeren

Het aansluiten van een vuilwater dompelpomp kan afhankelijk van de specifieke pomp en installatie enige technische kennis vereisen, maar het is over het algemeen geen moeilijke taak. Belangrijk is om de instructies van de fabrikant te volgen bij het aansluiten van de dompelpomp en om voorzichtig te zijn bij het werken met elektriciteit en water. Als je niet zeker bent van je vaardigheden, is het altijd het beste om professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat de pomp correct is aangesloten en veilig werkt.

Wist je dat wij een blog hebben geschreven waar wij verder in detail gaan over wat een dompelpomp is en hoe deze werken? Wij helpen niet alleen met scherp geprijsde vuilwater dompelpompen, maar ook met kennis.

Waarom PVC-handel?

PVC-handel is de leverancier wanneer het aankomt op PVC-producten. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere meerdere dompelpompen, zowel vuilwater als schoonwater dompelpompen. Daarnaast kunt u ook andere pompen vinden, zoals bronpompen, zelfaanzuigende pompen en hydrofoorpompen. Als u de vuilwater dompelpomp vandaag voor 16:00 uur besteld, heeft u deze morgen al in huis. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Vragen over vuilwater dompelpompen?

Heeft u nog vragen over vuilwater dompelpompen? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de vuilwater dompelpomp gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.