Pe drukbuizen & koppelingen voor gas

Een geschikte PE drukbuis is essentieel voor een effectieve gasinstallatie. Het moet gasdicht zijn en aan verschillende eisen voldoen, zoals beperkt drukverlies, slijtvastheid, weerstand tegen veroudering en flexibiliteit. Daarnaast heeft een PE drukbuis een houdbaarheidsdatum en moet deze op tijd worden vervangen. Bij PVC-handel bieden we PE gas slangen in verschillende maten en lengtes, samen met de benodigde slangklemmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PE Drukbuizen

Bent u op zoek naar een PE drukbuis voor uw volgend project? Dan zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. PVC-handel heeft een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten en daar kunnen PE drukbuizen niet in ontbreken. Een PE drukbuis wordt gebruikt voor het transporteren van gas, Daarom worden PE drukbuizen ook wel eens gasslang genoemd. Heeft u na deze informatie nog vragen over de PE drukbuizen voor gas in ons assortiment? Neem dan contact met ons op!

De juiste PE drukbuis

Het is uiterst belangrijk dat je een geschikte PE drukbuis aanschaft en dat je deze goed installeert. Een PE buis moet aan verschillende eisen voldoen om effectief zijn werk te kunnen doen. Zo moeten ze natuurlijk gasdicht zijn, maar PE buizen moeten meer kunnen doen. Om een duidelijk overzicht te geven, hebben wij het op een rijtje gezet:

  • Beperkt drukverlies
  • Goed bestand tegen slijtage
  • Goed bestand tegen veroudering
  • Flexibel
  • Bestand tegen bepaalde druk van gas

Ook is een PE drukbuis voorzien van een bepaalde houdbaarheidsdatum. Hierna dient deze vervangen te worden. Wij hebben PE gas slangen in verschillende afmetingen met een diameter van 25 tot 63 mm. Verder heeft u de keuze in een rollengte van 50 of 100 meter. Voor een PE drukbuis heeft u natuurlijk ook slangklemmen nodig, welke u natuurlijk ook kunt vinden bij PVC-handel. Ander tyleenslangen of PE slangen voor water en bijbehorende artikelen vindt u ook op onze website.

PE drukbuizen online kopen

Wanneer u een PE drukbuis bij PVC-handel koopt, weet u zeker dat deze van hoge kwaliteit zijn en dat u ze voor een scherpe prijs kan kopen. Dit staat bij ons samen met goede service altijd voorop. PVC-handel beschikt over een assortiment van ruim 10.000 producten en daarin kunnen PE drukbuizen niet ontbreken. Maar u kunt niet alleen PE buizen vinden, want ook koperen buizen voor gas of knelkoppelingen voor gas behoren tot de mogelijkheden wanneer je online producten koopt bij PVC-handel. Bestelt u daarnaast vandaag voor 16:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast beschikken wij sinds 1 januari 2015 zelfs over een spoeddienst. Hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Waarom PVC-handel?

Mocht u nog vragen hebben over de PE drukbuizen in ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op. PVC-handel heeft jarenlange ervaring over alles wat te maken heeft met PVC en helpt u daarom graag verder. U kunt ervoor kiezen om een mailtje te sturen naar info@pvc-handel.nl of om ons contactformulier in te vullen. Maar u kunt ons ook bellen via 0493 – 745140 als u liever iemand direct spreekt. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de PE buis gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!