Slangverbinders

Een slangverbinder is een handig stuk gereedschap dat u veel tijd en moeite kan besparen bij het besproeien van uw tuin. U kunt er snel en gemakkelijk twee slangen mee op elkaar aansluiten, zodat u meerdere delen van uw tuin tegelijk kunt besproeien. Dit kan vooral handig zijn als u een grote tuin hebt of als u meerdere keren per dag water moet geven. Bovendien kan een slangverbinder ook helpen om lekken en slangbreuk te voorkomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ruim assortiment slangverbinders

Bent u op zoek naar een slangverbinder? PVC-handel biedt een ruim assortiment van verschillende slangverbinders aan. Een slangverbinder, ook wel slangtules genoemd, is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, namelijk messing, RVS en staal. Allereerst worden de slangtules gebruikt om een slang te te bevestigen aan een waterpomp. Dit natuurlijk op een gemakkelijke en snelle manier. Deze slangtules worden dan in de waterpomp gedraaid. Aan de andere zijde wordt dan de slang over de slangtule bevestigd. Dit kan dan vast gemaakt worden door een slangklem. Als u vragen heeft over slangverbinders of u wilt advies over welke slangverbinder u nodig hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om u de benodigde informatie te geven om de juiste keuze te maken. Als u geen vragen hebt en u weet welke slangverbinder u nodig hebt, bestel deze vandaag nog voor 16.00 uur en u heeft de slangverbinder morgen al in huis.

De juiste benodigdheden voor een slangtule

Het vinden van de juiste slangtule is belangrijk, maar het vinden van de juiste benodigdheden is net zo belangrijk. Gelukkig kunt u bij PVC-handel de juiste slangtule en benodigdheden vinden. Maar waarom zijn de juiste benodigdheden zo belangrijk? Een nadeel van een slangtule is namelijk dat het niet dient als een directe verloop naar een andere maat. Dit kan opgelost worden door de benodigdheid een verloopring. Hiermee past u de slangtule aan voor de verbinding naar de slang. Let op dat u waarschijnlijk ook een slangklem rvs nodig heeft bij de slangtules, maar deze kunt u ook vinden bij PVC-handel. Het maakt niet uit of u een messing, RVS of stalen slangverbinder gebruikt, bij PVC-handel vindt u de juiste benodigdheden.

De voordelen van slangverbinders

Een slangverbinder is een handig stuk gereedschap dat u veel tijd en moeite kan besparen bij het besproeien van uw tuin. U kunt er snel en gemakkelijk twee slangen mee op elkaar aansluiten, zodat u meerdere delen van uw tuin tegelijk kunt besproeien. Dit kan vooral handig zijn als u een grote tuin hebt of als u meerdere keren per dag water moet geven. Bovendien kan een slangverbinder ook helpen om lekken en slangbreuk te voorkomen. Door twee slangen met elkaar te verbinden, wordt het risico dat een slang barst drastisch verminderd. Dit kan u op lange termijn veel geld besparen en waterschade aan uw eigendom voorkomen. Dus als u op zoek bent naar een manier om uw tuin gemakkelijker en efficiënter te besproeien, is een slangverbinder zeker het overwegen waard.

Kunststof slangtules

Zoals eerder aangegeven kunt u bij PVC-handel slangtules vinden gemaakt van messing, RVS en staal, maar u kunt bij ons ook terecht voor kunststof slangtules. De kunststof slangtules zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden tevens aangeboden voor een erg mooie prijs. Buiten dat deze slangtules erg handig zijn, zijn deze ook nog eens handig te monteren. In de meeste gevallen draait u de kunststof tules er gemakkelijk op. De kunststof slangtule is een erg populaire keuze en niet alleen vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Dit omdat het ook nog eens erg goedkoop is. De kunststof slangtule is bij PVC-handel te koop in verschillende formaten.

Kunststof slangverbinders met verschillende doeleinden

Kunststof slangverbinders hebben allemaal een andere functie. De kunststof tules hebben ieder een andere functie. Neem bijvoorbeeld de slangpilaar kunststof producten. Deze kunststof slangverbinders zijn insteekkoppelingen die aangesloten worden aan het begin van de slang. Dit stuk kan dan weer gemonteerd worden aan een kraanstuk. Het kraanstuk daarentegen wordt zonder moeite en zonder gereedschap op de kraan gemonteerd. Deze kraanstukken zijn te verkrijgen als binnendraad en buitendraad. Alle slangpilaar kunststof producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u het juiste product vindt!

De juiste slangtule bestellen

Slangtules komen in verschillende soorten en maten, hierdoor vindt u altijd de juiste. Maar welke heeft u precies nodig? Moet u kiezen voor een messing slangtule of toch voor een kunststof slangtule? Het vinden van de juiste slangtule is immers belangrijk. Dus maak niet snel een keuze maar zoek goed uit welke slangtule voor u de juiste is. Heeft u vragen over de verschillende soorten slangverbinders of wilt u advies welke slangverbinder voor u het meest geschikt is? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om u alles te vertellen over de slangverbinders in ons assortiment en om u het advies te geven wat u nodig hebt.

Waarom PVC-handel?

PVC-handel is dé specialist wanneer het aankomt op PVC-producten. Zo heeft u keuze uit een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten, met onder andere meerdere slangverbinders. Heeft u de gewenste slangverbinder gevonden? Bestel deze dan voor 16:00 uur en u heeft de tule morgen in huis. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een spoeddienst hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km binnen 30 minuten bij u zijn om uw de producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen. Bij PVC-handel vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw project, denk bijvoorbeeld aan polyetheen slangen, PE buizen en afvoerputten.

Vragen over slangtules?

Heeft u nog vragen of wilt u advies over slangtules? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw al vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de slangtule gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.