Sproeiers

Beregeningen worden in steeds meer tuinen aangelegd door hovenier, particulier of gespecialiseerde bedrijven. Pvc-handel kan u voorzien van alle benodigde materialen voor een compleet beregeningssysteem voor tuinen, maneges, sportvelden maar ook voor tuinders en plantenkwekerijen. Pvc-handel maakt gebruikt van de materialen van het merk Rainbird uit Amerika.

Het aanleggen van een goede beregening vergt een juiste voorbereiding en samenbouw van de diverse benodigde componenten.

Wij bieden een breed assortiment beregening producten voor uw tuin aan. De beregening producten die wij aanbieden zijn van het goede merk Rainbird. Beregening in uw tuin zorgt ervoor dat de grond nooit uitdroogt, waardoor planten en zaden goed kunnen groeien. Bij PVC-handel bent u op het juiste adres voor een breed aanbod, waaronder de pop-up sproeiers.

Pop-up sproeiers zijn de laatste jaren steeds populairder. De sproeiers worden onder de grond geplaatst, waardoor ze mooi afgewerkt zijn in de tuin. Is de pop-up sproeier voorzien van voldoende waterdruk, zal de sproeier naar boven komen en in werking worden gesteld. Met de pop-up sproeier bent u verzekerd dat iedere oppervlakte besproeit wordt en heeft een grote pompcapaciteit. Onder de pop-up sproeiers zijn er verschillende soorten en maten beschikbaar. Bij een kleinere tuin heeft u een minder grote sproeier nodig dan bij een voetbalveld.

De varianten Pop-up sproeiers die wij aanbieden:

  • Rainbird pop-up 1800 serie tot 7m
  • Rainbird pop-up 3500 serie tot 10.7m
  • Rainbird pop-up 5000 serie vanaf 7 tot 15m
  • Rainbird pop-up 5500 serie vanaf 5 tot 17m
  • Rainbird pop-up 6500 serie vanaf 12 tot 18m
  • Rainbird pop-up 8000 serie vanaf 17 tot 24m
  • Nelson Serie
  • Hunter Serie
  • Signature Serie
  • Naan Serie

Zoals u kunt zien bieden wij een divers aanbod pop-up sproeiers aan. Iedere versie beschikt over specifieke specificaties, die zijn weergegeven bij het producttype. Wij staan u graag te woord met het zoeken naar de juiste pop-up sproeier, zodat u maximaal kunt genieten van uw aankoop.

PVC-handel

Naast het brede assortiment aan beregeningen, zoals een fluistersproeier bieden wij veel andere productcategorieën aan. Neem gerust eens een kijkje in ons gehele assortiment. Mocht u vragen hebben over een van onze producten die wij aanbieden, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Met hun jarenlange ervaring in de PVC handel staan zij u graag te woord. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag van 07:00 uur tot 18:00 uur, of stuur ons een e-mail. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.