Agro reduceerventielen

Een reduceerventiel is ervoor bedoeld om ervoor te zorgen dat er een constante lagere druk geleverd kan worden. Het ventiel zorgt ervoor dat het gas of vloeistof van hogere druk gereduceerd en constant wordt. Reduceerventielen bestaan uit verschillende onderdelen zoals een regelklep, membraan en een veer. Door het membraam wordt de klep geopend die ervoor zorgt hoeveel gas of vloeistof erdoor komt. Als de druk teveel zakt zal er meer gas worden doorgelaten en andersom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reduceerventielen

Een reduceerventiel is ervoor bedoeld om ervoor te zorgen dat er een constante lagere druk geleverd kan worden. Het ventiel zorgt ervoor dat het gas of vloeistof van hogere druk gereduceerd en constant wordt. Reduceerventielen bestaan uit verschillende onderdelen zoals een regelklep, membraan en een veer. Door het membraam wordt de klep geopend die ervoor zorgt hoeveel gas of vloeistof erdoor komt. Als de druk teveel zakt zal er meer gas worden doorgelaten en andersom. Een reduceerventiel is zo belangrijk omdat de druk anders veel te hoog is, bij gas is druk ook afhankelijk van de buitentemperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer druk er vrijkomt uit een gasfles. Bij water is hier geen sprake van. Hoeveel druk er nodig is hangt af van de situatie, ons personeel wil u hierin graag van advies voorzien.

Reduceerventielen bestellen bij PVC-handel.nl

Bij PVC-handel kunnen wij u van het juiste advies voorzien over reduceerventielen en alles wat daarbij komt kijken. Bekijk ons aanbod van reduceerventielen op onze website of kom eens langs in onze winkel. Ons personeel heeft jarenlange ervaring op ons vakgebied. Zij kunnen u helpen met al uw vragen. Advies kunt u krijgen door langs te komen in onze winkel of door gebruik te maken van de verschillende klantenservice mogelijkheden op onze webshop. Onze winkel is iedere dag, behalve zondag, geopend van 07.00 tot 18.00 uur, ook buiten deze tijden kunt u wanneer het nodig is een afspraak maken om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk u producten heeft en ermee aan de slag kan. Ook kunt u natuurlijk altijd bellen, mailen of gebruik maken van de livechat op onze website.

Andere producten bij PVC-handel.nl

Bij PVC-handel hebben we een zeer groot assortiment, neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze hogedrukleiding en mestslangen & koppelingen. We hebben ruim 10.000 producten uit voorraad leverbaar!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.