Riolering toebehoren

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Riool specials

Riool specials zoals Riool Terugslagkleppen en Manchet ontstoppingsstukken nodig? PVC-Handel biedt een ruim assortiment aan met maar liefst +15 verschillende artikelen. Dit voor de scherpste prijs en beste kwaliteit. De riool terugslagklep is, zoals de naam al zegt, speciaal ontworpen voor de riolering. Deze riool terugslagklep is te gebruiken voor zowel binnen als voor de buiten riolering. De riool terugslagklep is voor het tegengaan van het overstromen van bijvoorbeeld uw douche, wc, afwasmachine of wasbak. Heel erg divers dus.

Manchet ontstoppingsstukken

Een andere categorie die PVC-Handel aanbiedt zijn de manchet ontstoppingsstukken. Deze manchet ontstoppingsstukken gaan ontstoppingen in uw afvoer tegen. Het kan erg vervelend zijn, maar ook een zooitje veroorzaken wanneer uw afvoer verstopt raakt. Ook het opsporen naar waar het foutje zit kan een hele klus zijn. Dit kan voorkomen worden door de manchet ontstoppingsstukken, deze zorgen ervoor dat de toegang van de afvoer gemakkelijker wordt en het dus makkelijker op te sporen is.

variërende keuze in riool specials

Met een ruim assortiment is er dus genoeg keuze. Een paar voorbeelden hiervan zijn de manchet ontstoppingsstuk met stroomdeksel 2xma, Riool sifon universeel en Riool ontstoppings t-stuk 2xm. Uiteraard zijn deze producten van een hoge kwaliteit en een aanvulling voor uw afvoer. Hieronder vindt u de links naar beide categorieën, zodat u zelf snel het assortiment kunt bekijken.

Riol specials online

Heeft u de producten gevonden die u zocht of heeft u nog vragen over bepaalde producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een deskundig en passend advies. Neem ook eens een kijkje bij onze andere producten, zoals onze rioleringsbuizen of onze keilinlaat!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.