Reinigers & poetspapier

Optimaliseer de hechting van PVC met onze PVC Reinigers & Poetspapier set. Creëer moeiteloos een betere lijmverbinding door het oppervlak grondig voor te bereiden met onze speciale reiniger. Het poetspapier zorgt voor een schoon en glad oppervlak, essentieel voor een sterke en duurzame binding.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Reiniger voor PVC

Bent u op zoek naar een reiniger voor uw PVC buizen? Bij PVC-handel bent u dan zeker aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u Griffon reiniger en Tangit reiniger vinden. Beiden zijn ideaal geschikt voor het reinigen en ontvetten. Onze Griffon reiniger is verkrijgbaar in meerdere verschillende maten welke variëren van 125ml tot 5000ml.

Waarvoor is de reiniger geschikt?

Onze reinigers zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Ten eerste zijn ze uitermate geschikt voor het reinigen en het ontvetten van te verlijmen buizen, moffen en fittingen van (hard) PVC, PVC-C en ABS. Ook zijn ze geschikt voor het verwijderen van niet uitgeharde lijmresten en het reinigen van kwasten en gereedschap. Er kan dus gezegd worden dat onze reiniger voor meerdere dingen ideaal kan zijn.

Hoe gebruik ik de reiniger?

Wilt u weten hoe u de reiniger moet gebruiken om te buizen te reinigen en te ontvetten? Lees dan het volgende gedeelte. Als eerste is het de bedoeling dat je de Griffon reiniger of Tangit reiniger aanbrengt op een doekje. Vervolgens reinig je het oppervlakte en ontvet je het daarna. Als laatste stap moet je eventuele condens verwijderen met een schone doek en het oppervlakte vervolgens goed laten drogen. Wanneer je dat gedaan hebt is het verstandig om de verpakking van de Griffon reiniger of de Tangit reiniger direct goed te sluiten. Hierdoor kunt u het product langer gebruiken.

Andere producten bij PVC-handel

Bent u op zoek naar andere producten dan de PVC slangen? Wij hebben nog veel meer in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze PVC-afvoer spullen, onze slangen en koppelingen en onze lijmen, kit en electro.

Vragen over de reiniger?

Heeft u eventuele vragen over onze Griffon reiniger of Tangit reiniger, dan kunt u ons altijd bereiken via onze telefoon of mailadres. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 07:00 tot 18:00 via het telefoonnummer 0493 – 745 140 of via het e-mailadres info@pvc-handel.nl. Vindt u het fijner om persoonlijk contact op te nemen? Dan bent u van harte welkom bij ons magazijn/winkel, welke is gevestigd in Deurne.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.