Jimten pp muurplaat, klem x binnendraad, met verstevigingsring

SKU
-84
€ 9,42 € 7,79
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type J-72
Merk Jimten
Keurmerk WRAS
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pp, ppo, rvs
O-ring NBR
Uitvoering klem x binnendraad
Graden 90 °

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

Een Supreme pe muurplaat kan tegen een muur of wand bevestigd worden en is bestemd voor het verbinden van een tyleenslang met een draadverbinding. De koppeling beschikt over een binnendraadverbinding, waarbij het verstandig is om afdichtingstape te gebruiken voor een waterdichte verbinding. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 16 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de klemverbinding en binnendraad weer.

Eigenschappen
De koppeling is gemaakt van polypropyleen (pp) en is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. De draadverbinding is voorzien van een rvs ring voor versterking van deze verbinding.

Verbinden
Pe klemkoppelingen zijn gemakkelijk waterdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de waterleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Schroef de wartelmoer van de pe koppeling los en schuif deze en de klemring over de leiding. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand en draai de wartelmoer stevig aan.

De draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Jimten pp muurplaat, klem x binnendraad, met verstevigingsring

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.