Dompelpompen

Dompelpompen

U vindt bij ons een groot assortiment van verschillende dompelpompen welke geschikt zijn voor diverse doeleinden. Zoals dompelpompen die geschikt zijn voor vuil of juist voor zuiver water, maar ook dompelpompen die geschikt zijn voor zeer zware omstandigheden. Neem ook eens een kijkje bij onze vlotters die geschikt zijn voor de dompelpompen. Ook hebben wij natuurlijk handpompen en beregening in ons assortiment.

Dompelpomp

U vindt bij ons een groot assortiment van verschillende dompelpompen welke geschikt zijn voor diverse doeleinden. Zoals dompelpompen die geschikt zijn voor vuil of juist voor zuiver water, maar ook dompelpompen die geschikt zijn voor zeer zware omstandigheden. Neem ook eens een kijkje bij onze vlotters die geschikt zijn voor de dompelpompen. Ook hebben wij natuurlijk handpompen en beregening in ons assortiment. Onze dompelpompen zijn in te delen in de volgende categorieen:

  • Dompelpompen schoonwater
  • Vuilwaterpompen
  • Vlakzuigers
  • JS dompelpompen voor zware omstandigheden
  • Dompelpompen met vergruisinrichting
  • RVS dompelpompen voor continue gebruik
  • Dompelpompen met woelkop
  • Dompelpomp in opbergkrat incl. slang

Dompelpompen zijn geschikt bij wateroverlast, ze zullen ervoor zorgen dat je alles weer snel droog kijgt. Ook is een dompelpomp natuurlijk geschikt voor het legen van vijver of een zwembad. Met een dompelpomp is het zeer gemakkelijk om water weg te pompen. In principe dient te dompelpomp enkel in het water geplaatst te worden en deze zal hierna al het werk voor je doen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer aan de slag te gaan met emmers en dergelijke! Er zijn verschillende dompelpompen, ze zijn er voor zowel schoon als vuil water en voor de lichtere of zwaardere omstandigheden. Ook hebben wij dompelpompen die geschikt zijn voor continue gebruik! Wij hebben dus altijd wel een dompelpomp die past bij uw situatie of probleem.

Als toevoegingen aan de pompen verkopen wij van Pvc-handel vlotters, de regelaars. 

Uw dompelpomp aanschaffen bij PVC-handel

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u uw dompelpomp bij ons zou aanschaffen. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de telefoon, mail of livechat op onze website. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze winkel in Deurne, ons personeel zal dan al uw vragen beantwoorden en u, door jarenlange ervaring, kunnen voorzien van het beste advies. Onze winkel is geopend en wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 07.00 tot 18.00 uur! Wilt u uw dompelpomp bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via onze website. Wanneer u voor 16.00 uur besteld heeft u uw dompelpomp de volgende dag al in huis. Dus kijk gerust even rond op onze website en laat het weten als u vragen heeft! Ook geïnteresseerd in andere producten? Bekijk ook onze vlotter.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.