Drukreduceerventielen

Een drukreduceerventiel zorgt er voor dat een deel van het leidingen systeem een constante lagere drukt aangevoerd krijgt. Hierdoor kan je gemakkelijk apparaten aansluiten die gevoelig zijn voor drukverschillen of een specifieke druk vragen. Deze drukreductie ventielen zijn instelbaar en daardoor makkelijk in gebruik. Zo kan je de druk zelf aanpassen op de gewenste stand.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Drukreduceerventiel

Zoek je een drukreduceerventiel voor het zorgen voor een constante druk? Bij PVC-handel.nl hebben we een reduceerventiel al vanaf € 103,07. Een drukreduceerventiel zorgt er voor dat een deel van het leidingen systeem een constante lagere drukt aangevoerd krijgt. Hierdoor kan je gemakkelijk apparaten aansluiten die gevoelig zijn voor drukverschillen of een specifieke druk vragen. Deze drukreductie ventielen zijn instelbaar en daardoor makkelijk in gebruik. Zo kan je de druk zelf aanpassen op de gewenste stand. Bestel vandaag nog een drukreduceerventiel bij PVC-handel.nl. Of lees hieronder direct verder voor meer informatie.

Verschillende type ventielen

Een drukreduceerventiel is te bestellen in verschillende duimse maten. Denk hierbij aan ½ duims, ¾ duims, 1 duims, 1 ¼ duims, 1 ½ duims en 2 duims. Het is aan de maat van je buizen afhankelijk welke duims maat geschikt is voor jouw toepassing. De meeste druk reduceer ventielen zijn buitendraad. Maar er zijn ook drukreductie ventielen die uitgerust zijn met een binnendraad. Onze drukreductie ventielen zijn van de beste kwaliteit en zijn uitgebreid getest. Hierdoor gaan daardoor zeer lang mee. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de drukreduceerventiel de hoeveelheid water niet meer aan kan en open zou springen.

Drukreduceerventiel bestellen

Nadat je je leidingen hebt opgemeten en zeker weet welk drukreduceerventiel geschikt is voor jouw klus is het tijd om er een te bestellen. Heb je toevallig nog slangen of koppelingen nodig voor het aansluiten dan kan je deze gemakkelijk mee bestellen. Vergeet daarnaast ook niet onze andere wateropslag en appendages te bekijken. Deze zijn samen met onze drukleidingen van staal, rvs en koper het perfecte voor elke klus in je huis. Zo bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor het aanleggen van waterleidingen in je eigen huis en daarbuiten. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op of bestel direct op PVC-handel.nl

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.