Hydrofoors

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hydrofoor

Bent u op zoek naar een hydrofoorpomp? Dan bent u bij PVC-handel.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u de hydrofoorpomp waar u naar op zoek bent. Een hydrofoor is een zelf aanzuigende pomp, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De bijbehorende slangtules zijn van hoogstaande kwaliteit, en zijn zeer scherp geprijsd. Wilt u meer informatie over hydrofoor? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel is 6 dagen per week beschikbaar om u te helpen met al uw vragen!

Wat is een hydrofoorpomp?

Een hydrofoor is een druk verhogende pomp die zichzelf aanstuurt. Een hydrofoorpomp is vergelijkbaar met een beregeningspomp, maar heeft toch een paar belangrijke verschillen. Zo heeft een hydrofoor een tank, waarin een watervoorraad kan worden opgeslagen. Daarnaast kan een hydrofoor zichzelf aan en uit zetten. Een beregeningspomp kan dit niet en moet juist handmatig aan of uitgezet worden.

Een hydrofoorpomp wordt gebruikt voor het beregenen van tuinen en kan ook gebruikt worden om toiletten en wasmachines te voorzien van water. Een hydrofoor wordt echter voornamelijk gebruikt om de waterdruk in een waterleiding te verhogen. Doordat deze pomp zelf aanzuigend is, zuigt het water zelf uit de bron, waarna het met hoge druk gebruikt wordt om te irrigeren. Op onze website zijn verschillende slangtules te zien voor hydrofoorpompen. Zo zijn er messing slangtules, RVS slangtules en verzinkte slangtules in ons assortiment te vinden. Onze uitstekende kwaliteit is naast dit product ook terug te vinden in al onze andere producten. Bijvoorbeeld ook onze dompelpompen en zelfaanzuigende pompen.

Over Pvc-handel

De Pvc-handel is de aanbieder voor al uw pvc artikelen, maar ook bijvoorbeeld voor de beste kwaliteit beregening. Op onze website is een ruim assortiment te vinden, met ruim 10.000 producten die direct uit voorraad leverbaar zijn. Alle producten uit het assortiment zijn van hoge kwaliteit, en gaan ook zeer lang mee. Wanneer u op zoek bent naar een PVC-afvoer, drukleidingen, afvoergoten of iets anders, u vind het allemaal op onze website. Wanneer u vragen heeft kunt u ons 6 dagen in de week bereiken via telefoon of e-mail, of kom een kijkje nemen in onze showroom! 

1
Van Zeeland Watertechniek