Hydrofoorpompen

Bent u op zoek naar een hydrofoorpomp? Dan bent u bij PVC-handel.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u de hydrofoorpomp waar u naar op zoek bent. Een hydrofoor is een zelf aanzuigende pomp, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De bijbehorende slangtules zijn van hoogstaande kwaliteit, en zijn zeer scherp geprijsd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hydrofoorpompen

Bent u op zoek naar een hydrofoorpomp? Dan bent u bij PVC-handel.nl aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u de hydrofoorpomp waar u naar op zoek bent. Een hydrofoor is een zelf aanzuigende pomp, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. De bijbehorende slangtules zijn van hoogstaande kwaliteit, en zijn zeer scherp geprijsd. Wilt u meer informatie over hydrofoor? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel is 6 dagen per week beschikbaar om u te helpen met al uw vragen!

Wat is een hydrofoorpomp?

Een hydrofoor is een druk verhogende pomp die zichzelf aanstuurt. Een hydrofoorpomp is vergelijkbaar met een beregeningspomp, maar heeft toch een paar belangrijke verschillen. Zo heeft een hydrofoor een tank, waarin een watervoorraad kan worden opgeslagen. Daarnaast kan een hydrofoor zichzelf aan en uit zetten. Een beregeningspomp kan dit niet en moet juist handmatig aan of uitgezet worden.

Waar worden hydrofoorpompen voor gebruikt?

Een hydrofoorpomp wordt gebruikt voor het beregenen van tuinen en kan ook gebruikt worden om toiletten en wasmachines te voorzien van water. Een hydrofoor wordt echter voornamelijk gebruikt om de waterdruk in een waterleiding te verhogen. Doordat deze pomp zelf aanzuigend is, zuigt het water zelf uit de bron, waarna het met hoge druk gebruikt wordt om te irrigeren. Op onze website zijn verschillende slangtules te zien voor hydrofoorpompen. Zo zijn er messing slangtules, RVS slangtules en verzinkte slangtules in ons assortiment te vinden. Onze uitstekende kwaliteit is naast dit product ook terug te vinden in al onze andere producten. Bijvoorbeeld ook onze dompelpompen en zelfaanzuigende pompen.

Meer weten over hydrofoorpompen? Lees dan ons blog waarin wij verder kijken naar wat een hydrofoorpomp is en wat het verschil is tussen een beregeningspomp en een hydrofoorpomp?

De juiste hydrofoorpomp kiezen

Het kiezen van de juiste hydrofoorpomp is uiterst belangrijk maar met zoveel keuze kan het een ontmoedigende taak zijn. Om ervoor te zorgen dat u de hydrofoorpomp krijgt die het meest geschikt is voor uw behoeften, moet u eerst nagaan wat voor soort uitgangscapaciteit en drukvereisten u heeft om vervolgens te kijken naar de verschillende beschikbare materialen, aangezien sommige pompen beter geschikt kunnen zijn voor bepaalde soorten systemen dan andere. Welke hydrofoorpomp u ook kiest, met de juiste installatie en het juiste onderhoud kan deze jarenlang betrouwbare diensten leveren.

Hydrofoorpompen online kopen

Profiteren van onze snelle levering? Bestel uw hydrofoorpomp zo snel mogelijk bij PVC Handel. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw product de volgende dag al. Naast hydrofoorpompen, bieden we ook andere pompen aan, waardoor u zeker weet dat u het juiste product vindt bij ons. En weet u dat wij sinds 2015 een spoeddienst hebben? Binnen 30 minuten kunnen we bij u zijn binnen een straal van 15 km om het product af te leveren, zodat u of uw monteurs snel verder kunnen werken zonder vertraging in uw project.

Waarom PVC-handel?

Heeft u de geschikte hydrofoorpomp gevonden? Of heeft u nog vragen over bepaalde kenmerken of wilt u advies over welke pomp u nodig hebt? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van hydrofoorpompen en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur.

Heeft u geen vragen en heeft u de hydrofoorpomp gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk de juiste pomp zodat u deze morgen al in huis hebt! Als u de hydrofoorpomp vandaag voor 16:00 uur besteld, heeft u deze morgen namelijk al in huis. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.