Spaanplaatschroeven

Deze RVS schroevenzijn gemaakt van roestvast staal. Hiervan is de bedoeling dat de schroeven niet zullen roesten. Deze schroeven zijn daarom goed bruikbaar in vochtige plekken. Zoals de badkamer, tuin of onder de grond. De RVS schroeven zijn niet alleen bestand tegen vocht maar zijn 100% milieuvriendelijk en recyclebaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RVS Spaanplaat Schroef

Deze RVS schroevenzijn gemaakt van roestvast staal. Hiervan is de bedoeling dat de schroeven niet zullen roesten. Deze schroeven zijn daarom goed bruikbaar in vochtige plekken. Zoals de badkamer, tuin of onder de grond. De RVS schroeven zijn niet alleen bestand tegen vocht maar zijn 100% milieuvriendelijk en recyclebaar. Van deze RVS schroeven pvc-handel.nl meerdere diameters en maten in het assortiment. Zoals:

  • Rvs schroeven sp pl schroef 5x 70mm
  • Rvs schroeven sp pl schroef 5x 80mm
  • Rvs schroeven sp pl schroef 5x 90mm

Service voor PVC-handel klanten

Als klant ben u erg belangrijk voor ons. Als PVC-handel willen wij u een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. Daarom verkoopt PVC handel naast schroeven ook koperen buizen, rioleringsbuizen, afvoerputjes, pvc hulpstukken enz. Heeft uw vragen over een bepaald artikel? Neem snel contact  met ons op! Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken. Wilt u een liever persoonlijk advies? Kom ons dan bezoeken in de winkel.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.