Kunststof tanks

Een kunststof tank kunt u inzetten voor allerlei verschillende doeleinden. Dat is wat deze kunststof tanks zo geliefd maakt in verschillende sectoren. Niet alleen voor bedrijven zijn deze kunststof tanks interessant maar ook gewoon voor in uw eigen achtertuin. Zo kunnen er verschillende vloeistoffen in deze kunststof tanks worden opgeslagen. PVC-Handel heeft de kunststof tank die u zoekt! De kunststof tank is geschikt voor opslag van vloeistof, niet uv-doorlatend en te gebruiken als breektank.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof tank

Nieuwe Kunststof Tank kopen? Dan bent u bij PVC-Handel aan het juiste adres. Voor € 64,93 heeft u al een Ldpe Elbi tank vat type cb. Deze kunststof tank is van goede kwaliteit voor een lage prijs. Maar we hebben nog meer kunststof tanks in ons assortiment. Zo kunt u de juiste keuze maken wanneer u zoekt naar een kunststof tank. We willen er namelijk voor zorgen dat u kunt vinden wat u zoekt. Lees snel verder op de pagina voor meer informatie.

Waarom een kunststof tank?

Een kunststof tank kunt u inzetten voor allerlei verschillende doeleinden. Dat is wat deze kunststof tanks zo geliefd maakt in verschillende sectoren. Niet alleen voor bedrijven zijn deze kunststof tanks interessant maar ook gewoon voor in uw eigen achtertuin. Zo kunnen er verschillende vloeistoffen in deze kunststof tanks worden opgeslagen. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig regenwater opslaan in onze kunststof tanks. Met dit regenwater kunt u vervolgens bijvoorbeeld uw wc doorspoelen. PVC-Handel heeft de kunststof tank die u zoekt! De kunststof tank is geschikt voor opslag van vloeistof, niet uv-doorlatend en te gebruiken als breektank.

Meer dan alleen kunststof tanks

Wanneer u opzoek bent naar kunststof tanks, kunt u ook een kijkje nemen bij een van onze andere producten. Door ons brede assortiment hebben we genoeg artikelen die we u kunnen aanbieden omtrent wateropslag en appendages. Een aantal producten die wij ook verkopen naast kunststof tanks zijn:

Onze service

Heeft u nog vragen over onze kunststof tanks? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken op verschillende manieren. We zijn namelijk altijd beschikbaar op werkdagen van 7.00 tot 18.00 met het beste advies van onze specialisten. U kunt ons een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl met daarin uw vraag of probleem. Wilt u toch liever direct met een van onze specialisten spreken? Dan kunt ons bellen op het telefoonnummer 0493-745140. Wanneer u geen vragen meer heeft over de kunststof tank, kunt u het beste voor 16.00 bestellen. Dan heeft u morgen uw eigen kunststof al thuis!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.