Terugslagkleppen

Een terugslagklep wordt gebruikt om water, andere vloeistoffen, gas of poeder in één bepaalde richting te laten gaan. De terugslagklep wordt geopend door de vloeistof of ander substantie en gaat weer dicht door middel van zwaartekracht of een veer. De terugslagklep kan ook weer dichtgeduwd worden door de vloeistof zelf. Dit ligt aan het type terugslagklep. De terugslagklep zorgt er dus voor dat er voorkomen wordt dat de vloeistof terugstroomt in het drukleiding systeem.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Terugslapklep

Een terugslagklep wordt gebruikt om water, andere vloeistoffen, gas of poeder in één bepaalde richting te laten gaan. De terugslagklep wordt geopend door de vloeistof of ander substantie en gaat weer dicht door middel van zwaartekracht of een veer. De terugslagklep kan ook weer dichtgeduwd worden door de vloeistof zelf. Dit ligt aan het type terugslagklep. De terugslagklep zorgt er dus voor dat er voorkomen wordt dat de vloeistof terugstroomt in het drukleiding systeem. Terugslagkleppen zijn echter niet geschikt voor de riolering. Wij hebben terugslagkleppen uit voorraad leverbaar in veel verschillende afmetingen en welke geschikt zijn voor verschillende bar-hoeveelheden. De kleinste terugslagklep heeft een diameter van 16 mm en de grootste 315 mm. Ook hebben wij natuurlijk PVC drukbuizen en PVC hulpstukken op voorraad die bij de terugslagkleppen passen. Wanneer u advies wilt over een terugslagklep en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen! Hieronder vindt u onze gegevens.

Waarvoor heb ik een terugslagklep nodig?

Een terugslagklep heeft u nodig wanneer u bezig bent met het aanleggen van een riool- of waterleiding. Wanneer u deze terugslagklep plaatst, voorkomt dit het terugstromen van het water. Vergeet u dit terugslagklep te plaatsen, dan kan het gebeuren dat het rioolwater in uw wc tevoorschijn komt. Naast de terugslagklep, heeft PVC-handel ook genoeg andere artikelen dat te maken heeft met wateropslag

Ruim aanbod terugslagkleppen

Wanneer u een nieuwe terugslagklep zoekt om op uw leidingen te monteren, wilt u natuurlijk wel dat u een klep heeft die lang mee gaat. Het kan namelijk heel irritant zijn wanneer u deze vaak moet vervangen. Op onze website vind u verschillende terugslagkleppen van een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de kleppen zeer scherp geprijsd! In het assortiment van de Pvc handel zijn verschillende soorten terugslagkleppen te vinden. Kijk dus vooraf goed naar welke klep het beste past bij wat u gaat doen. Het is natuurlijk zonde als de terugslagklep niet past en dat u dan een nieuwe moet bestellen! Vrijwel alle terugslagkleppen zijn messing. Daarnaast is er ook een balkeerklep in ons assortiment te vinden die gemaakt is van gietijzer. Wilt u een nieuwe klep bestellen, maar weet u niet precies welke u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen met PVC handel

Wij, als grootste PVC leverancier van Zuid-Oost Nederland, kunnen u voorzien van het beste advies wat betreft PVC. Ons personeel heeft jarenlange ervaring op dit gebied en daarom kunnen wij met een hoge mate van deskundigheid uw vragen beantwoorden en u van het juiste advies voorzien. Hiervoor hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen, dit kan op verschillende manieren. Wij hebben een livechat op onze webshop waar u snel een berichtje kunt sturen. Ook kunt u een mail sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Bellen kan natuurlijk ook! U kunt bellen naar: 0493-745140. Wij staan u dan direct te woord. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur en eventueel zijn wij zelfs ’s avonds op afspraak geopend. Langskomen in ons magazijn in Deurne kan ook, ons personeel staat voor u klaar!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.