Pe afvoerbuizen & hulpstukken

Pe afvoerbuizen & hulpstukken

Het vinden van de juiste PE buis is belangrijk, gelukkig kun je bij PVC-handel een ruim assortiment vinden aan PE buizen zodat u altijd de juiste afvoerbuis vindt. PE staat voor polyetheen en is bestand tegen koude en warme vloeistoffen. Daarnaast zijn PE buizen resistent voor de meeste chemicaliën. Dit is een van de redenen waarom PE buizen gebruikt worden voor veeleisende afvoerinstallaties.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PE buizen

Bent u op zoek naar de juiste PE buis voor uw volgend project? Dan zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. Wij zijn trots om te zeggen dat wij de grootste leverancier van PVC in Zuid-Oost Nederland zijn en hebben dan ook een assortiment met ruim 10.000 producten. En daar kunnen PE buizen niet in ontbreken. Bij PVC-handel vindt u PE buizen in verschillende vormen en maten. Maar ook de benodigde elektrolasmof en verloopstuk vindt u in ons assortiment. Heeft u vragen over de PE buizen of wilt u advies over welke PE afvoerbuis het meest geschikt is voor uw project? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u de informatie die u nodig hebt om de juiste keuze te maken. Heeft u geen vragen meer en weet u welke PE buis en benodigdheden u nodig hebt? Bestel ze vandaag nog voor 16:00 uur en u heeft de PE buis morgen al in huis.

De juiste PE buis

Het vinden van de juiste PE buis is belangrijk, gelukkig kun je bij PVC-handel een ruim assortiment vinden aan PE buizen zodat u altijd de juiste afvoerbuis vindt. PE staat voor polyetheen en is bestand tegen koude en warme vloeistoffen. Daarnaast zijn PE buizen resistent voor de meeste chemicaliën. Dit is een van de redenen waarom PE buizen gebruikt worden voor veeleisende afvoerinstallaties. Daarnaast zijn PE buizen geschikt om te worden ingestort, dit komt weer door de hoge slagvastheid en de lage elasticiteitsmodulus van het materiaal. En wist u dat PE buizen kortstondig temperaturen van 100 °C kunnen verdragen? Dus een PE buis kunt u zeker toepassen in installaties waarbij heet water wordt afgevoerd. Het maakt dus niet uit waar u een PE buis voor nodig hebt, bij PVC-handel vindt u de juiste buis voor uw project.

PE buizen juist verbinden

Naast het vinden van de juiste PE buis, is het ook belangrijk dat u de PE buis juist verbindt. Hiervoor kunt u de techniek electrolassen gebruiken. Electrolassen is een verbindingstechniek om op een snelle en eenvoudige wijze niet-demonteerbare lasverbindingen te realiseren. Electrolassen zorgt voor een geschikte montage van PE buizen, hulpstukken en andere leidingen. Let op dat voor u aan de slag gaat met electrolassen het belangrijk is om ervoor te zorgen dat uw werkplaats onafhankelijk is van weersinvloeden. Electrolassen wordt voornamelijk gebruikt bij het verbinden van gas- en waterleidingen van PE. Electrolassen zorgt voor een zeer hoge kwaliteits en betrouwbare lasverbinding. Wij hebben bij PVC-handel een groot assortiment aan electrolas artikelen van PE. Denk hierbij aan PE electrolas sokken, puntstukken, kraagbussen en eindkappen. Al onze PE electrolas artikelen vindt u natuurlijk hier op onze website. Maar ook voor drukleidingen en verschillende hulpstukken kunt u terecht bij PVC-handel, zowel op de website als in ons magazijn in Deurne!

Waarom PVC-handel?

PVC-handel is dé specialist wanneer het aankomt op PVC-producten. Zo heeft u keuze uit een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten, met onder andere meerdere PE afvoerbuizen. Heeft u de gewenste PE afvoerbuis gevonden? Bestel deze dan voor 16:00 uur en u heeft de afvoerbuis morgen in huis. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een spoeddienst hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km binnen 30 minuten bij u zijn om uw de producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen. Bij PVC-handel vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw project, denk bijvoorbeeld aan slangverbinders en afvoerputten.

Heeft u nog vragen of wilt u advies over PE afvoerbuizen? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw al vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de PE buis gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.