Niet zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Voor verplaatsing van zuiver water waarbij pompen droog staan opgesteld heeft pvc-handel een compleet assortiment Pedrollo centrifugaalpompen. Centrifugaalpompen (beregeningspomp) zijn te verkrijgen in een zelfaanzuigende en een niet-zelfaanzuigende uitvoering.

Wanneer grotere volumes water verpompt moeten worden kan dikwijls beter gebruik gemaakt worden van een niet zelfaanzuigende pomp. Voor niet zelf-aanzuigende pompen hebben we de complete range MK en verticale meertrapspompen van Pedrollo op voorraad.

Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp

Een Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp nodig voor in uw tuin? PVC-Handel biedt dan de uitkomst. Met een ruim assortiment aan Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen en een scherpe prijs. Vloeistoffen hoeven niet altijd te blijven waar ze op dat moment zijn. Hiervoor komt dan een pomp van pas. Deze Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen worden gebruikt terwijl zij droog staan om zo het zuivere water te verplaatsen van A naar B. Het verschil tussen een Pedrollo zelfaanzuigende pomp en een Pedrollo niet-aanzuigende pomp is dat de niet-zelfaanzuigende pompen grotere volumes met water kunnen verwerken. Ga dus even na of dat bij u het geval zal zijn of niet. Mocht u er vragen hierover hebben, neem dan even contact met ons op.

Soorten Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen

Er zijn twee varianten Pedrollo niet-zelfaanzuigende pompen. Één daarvan is de Pedrollo niet-zelfaanzuigende centrifugaal pomp. Deze pomp is erg geschikt als ‘beregeningspomp’, dit houdt in dat het uw tuin goed kan besproeien. De andere variant is de Pedrollo MK verticale meertrapspompen. Door deze werking wordt de druk in de pomp regelmatig opgebouwd in trappen waardoor deze een relatief hogere druk genereren. Daarnaast zijn de pompen geluidsarm met een hoog rendement wat betreft capaciteit/druk/energie verhouding. Hieronder vindt u de linkjes om snel naar beiden categoriën te surfen of te kijken naar ander pompen die PVC-Handel aanbiedt.

Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp

Pedrollo niet-zelfaanzuigende pomp online bestellen bij Pvc-Handel.nl? Of heeft u nog verder vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar voor u om een passend advies op maat te geven. Naast dit product ook andere producten nodig? Bekijk ook eens onze dompelpomp.

Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen

Met de Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen van PVC-handel bent u verzekerd van hoge kwaliteit pompen tegen een zeer scherpe prijs. Al onze producten worden snel bij u thuis geleverd zodat u deze zo snel mogelijk kunt gebruiken. Een niet zelfaanzuigende centrifugaal pomp is te gebruiken voor het oppompen of verpompen van schoon water en andere vloeistoffen die niet agressief zijn. De Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen hebben een groot vermogen en een capacitiet to wel 5250 liter per minuut.

Centrifugale pompen

De zelfaanzuigende pompen van Pedrollo hebben een messing waaier of gietijzeren waaier. Dit maakt ze uitermate geschikt voor agrarische en industriële toepassingen. De Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen moeten worden gemonteerd met terugslagklep. Omdat PVC-handel de grootste PVC leverancier van Zuid-Oost Nederland is kunnen wij enorm snel leveren. Wanneer u voor 16:00 uur iets bestelt, ontvangt u dit product al de volgende dag. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de producten bij ons op te halen. Ons magazijn in Deurne is ruim 1800 vierkante meter groot, dus voor u zit er altijd wel een geschikt product tussen. Onze baliemedewerkers kunnen u uitstekend voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

PVC-handel

Naast de Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen bieden wij nog veel meer producten aan op het gebied van watertechniek. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze hydrofoorpompen. Maar ook voor de beste kwaliteit drukbuizen bent u bij ons aan het juiste adres. Al deze producten liggen in ons grote magazijn zodat u ze kunt komen bekijken, maak hiervoor gemakkelijk een afspraak. Ook met al uw vragen kunt u terecht bij onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via e-mail of telefoon op werkdagen van 6 tot 6. Wij kunnen al uw vragen over Pedrollo niet zelfaanzuigende centrifugaal pompen of een van onze andere pompen. Aarzel dus niet en neem contact met ons op of kom naar onze locatie in Deurne!

Pedrollo MK verticale meertrapspompen

Met de Pedrollo MK verticale meertrapspompen van PVC-handel bent u verzekerd van een kwaliteitspomp. De Pedrollo MK verticale meertrapspompen zijn verticale pompen ook wel meerwaaier pompen genoemd. Dankzij de constructie van deze pompen wordt de druk in de pomp regelmatig opgebouwd in trappen waardoor deze een hogere druk genereren. Bovendien maken de pompen ook nog eens heel weinig geluid en hebben ze een hoog rendement wat betreft capaciteit, druk en energie. De Pedrollo MK verticale meertrapspompen zijn dan ook ideaal als drukopvoer en voedingspomp in de industrie en in de agrarische sector voor schoonmaakwerkzaamheden en drukopvoersystemen.

Meertrapspompen

De 400 Volt pompen dienen te worden voorzien van een motorbeveiliging in de stroomtoevoer. Bij de 230 Volt uitvoeringen is dit niet nodig, deze is voorzien van een thermische beveilinging in de motor van de meertrapspomp. Alle producten die u besteld bij ons worden zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Wanneer u een van de Pedrollo MK verticale meertrapspompen of iets anders besteld voor 16:00 uur, dan worden deze de volgende dag al bezorgd. Dat is een van de garanties die u heeft waneer u iets besteld bij de PVC-handel. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Pedrollo MK verticale meertrapspompen of een van de andere pompen? U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van watertechniek. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 7:00 uur tot 18:00 uur via e-mail of ons telefoonnummer.

PVC-handel

Ons magazijn in Deurne is de grootste in Zuid-Oost Nederland en heeft een enorme capaciteit. U vindt bij ons diverse producten op het gebied van watertechniek. Neem bijvoorbeeld onze drukleidingen van hoge kwaliteit. Ook voor de hoogste kwaliteit dompelpompen en handpompen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor al uw vragen contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen bij ons magazijn in Deurne!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.