Manometers

Bent u op zoek naar een manometer voor bij uw cv ketel, of heeft u een andere manometer nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden! Een manometer is een meetinstrument waarmee druk kan worden gemeten. In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden die scherp geprijsd zijn, zo kunt u altijd heel eenvoudig de druk meten van bijvoorbeeld uw cv ketel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Manometers

Bent u op zoek naar een manometer voor bij uw cv ketel, of heeft u een andere manometer nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden! Een manometer is een meetinstrument waarmee druk kan worden gemeten. In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden die scherp geprijsd zijn, zo kunt u altijd heel eenvoudig de druk meten van bijvoorbeeld uw cv ketel. Wilt u meer informatie over manometers? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Ruim aanbod manometers

Manometers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze worden echter voornamelijk gebruikt om de druk te meten, en komen daarom ook vaak bij cv ketels voor. In het assortiment van de PVC-handel kunt u een verschillende manometers terug vinden. Maar ongeacht voor welke manometer u kiest, alle meters in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd! U kunt kiezen uit een manometer met een achteraansluiting of met een onderaansluiting. Zo passen deze manometers altijd perfect op uw cv ketel. Let op dat u een manometer besteld die de juiste hoeveelheid druk kan meten en kan tonen.

Hoe werkt een manometer?

Manometers, ook wel drukmeters genoemd, zijn instrumenten om de druk in een systeem te meten. Het gaat hier normaal gesproken over luchtdruk, waterdruk of de druk van ander gas of vloeistof. Manometers maken meestal gebruik van het buisveerprincipe en laten de druk via een naalduitslag zien op een wijzerplaat. Het meten van druk is niet alleen belangrijk om de kwaliteit van een proces te bewaken, maar ook om drukopbouw of lekken te kunnen zien. Voordat u een keuze maakt voor een manometer, is het belangrijk om de basisprincipes van druk te begrijpen. Wanneer dit duidelijk is, kan de juiste manometer gekozen worden. Let wel op dat zelfs de beste manometers een afwijking van de daadwerkelijke waarde vertonen.

Online een manometer kopen

PVC-handel is dé leverancier wanneer het aankomt op PVC-producten. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere meerdere kwalitatieve manometers. Maar u kunt veel meer vinden in het assortiment van PVC-handel, denk bijvoorbeeld aan pompbesturingen en drukschakelaars. Maar ook als u op zoek bent naar verschillende soorten pompen zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. Zo vindt u onder andere dompelpompen en zelfaanzuigende pompen. Als u de manometer vandaag voor 16:00 uur besteld, heeft u deze morgen al in huis. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Waarom PVC-handel?

Heeft u nog vragen over manometers? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de manometers gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.