Handpompen

Handpompen zijn erg handig voor het regelen van uw pomp of pompleiding(en). Een handmembraanpomp is een van de meeste bekende handpompen die er zijn. Met deze handmembraanpomp kunt u de druk in een slang eenvoudig opbouwen door de hendel op en neer te bewegen. Deze handpompen worden veelal gebruikt bij olievaten, vanwege de makkelijke werking van de handpomp.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handpompen

Bent u van plan om een handpomp te kopen? Bij PVC-handel zijn de handpompen zeer voordelig en van hoge kwaliteit. Handpompen zijn erg handig voor het regelen van uw pomp of pompleiding(en). Het is daarom belangrijk dat u een goede handpomp kiest. Bekijk hieronder onze handpompen voor uw pomp!Heeft u vragen of wilt u extra advies voordat u een handpomp koopt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Onze handpompen

Bij ons vindt u een brandstofpomp en een handmembraanpomp. Wij doen er alles aan om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken, in de toekomst kunt u dus ook meer producten verwachten. Een brandstofpomp wordt gebruikt om bijvoorbeeld de toevoer vanuit een olie- of benzinetank open of dicht te zetten. Een handmembraanpomp is een van de meeste bekende handpompen die er zijn. Met deze handmembraanpomp kunt u de druk in een slang eenvoudig opbouwen door de hendel op en neer te bewegen. Deze handpompen worden veelal gebruikt bij olievaten, vanwege de makkelijke werking van de handpomp.

Onze andere producten

Naast handpompen beschikken wij ook over talloze andere pompen en nog veel meer andere producten op het gebied van montage en watertechniek. Zo bieden wij Pedrollo niet-zelfaanzuigende en zelfaanzuigende pompen, motorpompenbronpompendompelpompen, vijverpompen en meer! Kijk ook eens bij onze producten voor beregening of onze slangen en koppelingen! Dus als u niet alleen een handpomp wilt kopen, maar alle benodigdheden in een keer wilt kopen. Bent u bij PVC-handel aan het juiste adres.

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze handpompen of of wilt u advies voordat u een handpomp koopt? Dat kan en dat is geen probleem! Wij van PVC-Handel zijn expert op het gebied van montage en watertechniek. Wanneer u een vraag heeft helpen wij u met alle plezier en doen we er alles aan om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Zo kunt u ons bellen, het contactformulier invullen of een mail sturen. U kunt bellen naar dit nummer: 0493 – 745140 of een mailtje sturen naar: info@pvc-handel.nl. Het contactformulier kunt u op onze website vinden.

Koop nu uw handpompen bij PVC-Handel!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.