Pe draad T-stuk 90°, 2x klem / 1x binnendraad

SKU
-94
€ 8,03 € 6,64
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Jason

Fysieke informatie

Materialen pp
Uitvoering klem x binnendraad
Graden 90 °

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

Met een pe draad T-stuk 90° kan een aftakking gemaakt worden in een tyleenslang en verbonden worden met een draadverbinding. De koppeling beschikt over een binnendraadverbinding, waarbij het verstandig is om afdichtingstape te gebruiken voor een waterdichte verbinding. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 16 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de klemverbindingen weer.

Eigenschappen
De pe koppelingen zijn gemaakt van polypropyleen (pp) en zijn sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en hebben een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pe klemkoppelingen zijn gemakkelijk waterdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de waterleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Schroef de wartelmoer van de pe koppeling los en schuif deze en de klemring over de leiding. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand en draai de wartelmoer stevig aan.

De draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pe draad T-stuk 90°, 2x klem / 1x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.