Pvc koppelingen

Wanneer u een pvc leiding aanlegt heeft u PVC koppelingen nodig. Met de PVC koppelingen kunt u onder andere bochten aanbrengen in de drukleiding en inspectie glazen toevoegen. Met PVC hulpstukken zorgt u ervoor dat de rioleringsbuizen goed met elkaar verbonden kunnen worden. Er zijn veel verschillende PVC hulpstukken in het assortiment van PVC-handel te vinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 109

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PVC koppelingen

Wanneer u een pvc leiding aanlegt heeft u PVC koppelingen nodig. Met de PVC koppelingen kunt u onder andere bochten aanbrengen in de drukleiding en inspectie glazen toevoegen. Met PVC hulpstukken zorgt u ervoor dat de rioleringsbuizen goed met elkaar verbonden kunnen worden. Er zijn veel verschillende PVC hulpstukken in het assortiment van PVC-handel te vinden. Zo zijn er verschillende bochten en t-stukken te vinden, is er een ruim aanbod nippels beschikbaar en kunt u verschillende kappen bestellen op de website. Neem snel een kijkje op de website van PVC handel! Heeft u vragen over de PVC koppeling of wilt u advies over welke PVC koppeling voor u geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan klaar om te helpen.

PVC bochten

Wanneer u een drukleiding gaat aanleggen, heeft u verschillende bochten nodig, om de leidingen goed op elkaar aan te laten sluiten. Met de PVC hulpstukken van PVC handel kunt u makkelijk de riolering naar elke hoek van uw huis laten gaan. Er zijn verschillende PVC hulpstukken die u hierbij helpen. Zo kunt u kiezen voor PVC knieën, PVC t-stukken en PVC bochten. Kiezen voor de juiste PVC koppeling is belangrijk en daarom leggen wij graag uit wat de verschillen zijn.

  • PVC knieën zijn PVC hulpstukken waarmee je een haakse bocht kan maken tussen verschillende leidingen. PVC Knieën zijn beschikbaar met een hoek van 90- en 45 graden.
  • Met een PVC t-stuk kunt u de leiding laten splitsen richting 2 kanten. Deze PVC hulpstukken zijn verkrijgbaar in een hoek van 45- en 90 graden.
  • De PVC bochten van PVC-Handel zijn PVC koppelingen die een geleidelijke bocht maken. Naast de standaard hoek van 45- en 90 graden, zijn deze bochten onder andere ook beschikbaar met een hoek van 30-, 15- en 75 graden. Daarnaast is het ook mogelijk om een s-bocht te bestellen.

Goede PVC hulpstukken zijn belangrijk

Dagelijks gaat er heel veel water door de rioleringsbuizen heen. Het is daarom belangrijk dat u goede rioleringsbuizen heeft, maar daarnaast ook gebruik maakt van de juiste PVC hulpstukken zoals PVC drukbuizen. Wanneer u gebruik maakt van PVC koppelingen die perfect aansluiten op de buizen, zal er geen lekkage ontstaan en kan al het water goed afgevoerd worden. Bij de PVC-handel zijn de PVC hulpstukken beschikbaar in verschillende diameters. Hierdoor zorgt u er voor dat de riolering altijd goed aansluit.

Waarom PVC-handel?

Bij PVC-handel staan kwaliteit en scherpe prijzen voorop. Dit komt naar voren in het ruime assortiment waar PVC-handel over beschikt. PVC-handel beschikt namelijk over een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere PVC koppelingen maar ook met verschillende appendages, PVC drukbuizen en PVC Y-stuk. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur de PVC koppeling? Dan heeft u deze morgen thuis! En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Als u nog vragen heeft over de PVC koppelingen kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. Dit kan door middel van een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of door ons contactformulier in te vullen. Als u toch liever met iemand van PVC Handel wilt praten kan dit door even te bellen naar het telefoonnummer: 0493 – 745140. Wanneer u verder geen vragen meer hebt, bestel dan zo snel mogelijk uw PVC koppeling zodat u deze morgen al in huis hebt!