Bevestigingsmaterialen

Voor het bevestigen van buisbevestigingen zijn diverse bevestigingsmaterialen nodig. Wij hebben een compleet assortiment kunststof en RVS bevestigingsmaterialen voor u in de aanbieding. Ons assortiment bestaat uit diverse schroeven, pluggen, ankers, bouten, houtdraadbouten, moeren, staaldraden, ringen en draadeinden.

RVS Bevestigingsmaterialen

Voor het bevestigen van buisbevestigingen zijn diverse bevestigingsmaterialen nodig. Wij hebben een compleet assortiment kunststof en RVS bevestigingsmaterialen voor u in de aanbieding. Ons assortiment bestaat uit diverse schroeven, pluggen, ankers, bouten, houtdraadbouten, moeren, staaldraden, ringen en draadeinden.

In betonnen of stenen muren worden bevestigingen veelal gemaakt van kunststof pluggen. Vervolgens worden er dan schroeven, houtdraadbouten of stokeinden in of uit gedraaid. Bij kunststof en hout worden dikwijls dezelfde bevestigingsmaterialen gebruikt, echter is er dan geen plug voor nodig.

Wanneer er in metaal bevestigd wordt, wordt er doorgaans gebruik gemaakt van bouten en moeren. Ook worden er ringen gebruikt. Deze worden vaak gebruikt ter bescherming van de materialen en om drukkrachten te verdelen.

Voor het overspannen van grotere afstanden of grotere trekkrachten worden er tegenwoordig steeds vaker RVS staaldraden met bijbehorende staaldraadklemmen en spanners gebruikt.

Bestel nu eenvoudig uw RVS bevestigingsmaterialen en pvc producten online op pvc-handel.nl

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.