Lijnafwatering

Lijnafwatering

Lijngoten worden gebruikt om onder andere regenwater af te voeren wanneer het hard geregend heeft. U moet er niet aan denken dat na een regenbui uw tuin of terras compleet onder water komt te staan. Om ervoor te zorgen dat u altijd de lijngoot gebruikt die geschikt is voor uw tuin, vindt u bij ons een ruime aanbod aan lijngoten. Lijngoten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn daarnaast eenvoudig aan te leggen. Naast verschillende lijngoten zijn er ook eindstukken en bevestigingsmaterialen in ons assortiment te vinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De juiste lijngoot
Afhankelijk van de toepassing moet een lijngoot een bepaalde verkeersklasse hebben. Onderstaand een tabel die je kunt raadplegen voor deze toepassing.

 

Lijngoot
Bent u op zoek naar een soort lijngoot? Dan zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. Bij PVC-handel.nl kunt u terecht voor diverse soorten lijngoten, van polyesterbeton en kunststof. In het assortiment vindt u zowel een lijngoot geschikt voor licht als zwaar verkeer en voor voetgangersgebieden. Bij de PVC-handel vindt u naast lijngoten ook afdekkingen die hier speciaal voor gemaakt zijn. De lijngoot afdekkingen zijn van verschillende materialen gemaakt. Daarnaast zijn er ook verschillende eindstukken en bevestigingsmaterialen beschikbaar in ons assortiment. Heeft u een nieuwe lijngoot of afdekking nodig? Bekijk dan snel het aanbod van PVC-handel, wij helpen u graag! Wilt u advies of heeft u vragen over welke lijngoot voor u het beste is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 
Lijngoot afdekking en eindstukken
Lijngoten worden gebruikt om onder andere regenwater af te voeren wanneer het hard geregend heeft. U moet er niet aan denken dat na een regenbui uw tuin of terras compleet onder water komt te staan. Om ervoor te zorgen dat u altijd de lijngoot gebruikt die geschikt is voor uw tuin, vindt u bij ons een ruime aanbod aan lijngoten. Lijngoten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn daarnaast eenvoudig aan te leggen. Naast verschillende lijngoten zijn er ook eindstukken en bevestigingsmaterialen in ons assortiment te vinden. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment lijngoot benodigdheden.

Lijngoot polyesterbeton. Deze lijngoot zonder rooster is ideaal om in uw grond aan te leggen voor de afwatering.
Afdekking gietijzer. De gietijzeren afdekking kan prima worden gebruikt op verschillende lijngoten. Deze afdekking is bestand tegen hoge wielbelasting. Hieronder vallen onder andere laad en los kades en heftrucks.
Afdekking gegalvaniseerd. Deze afdekking is speciaal ontworpen voor licht verkeer, zoals: langzaam rijdende personenauto’s op parkeerplaatsen en voet- en fietspaden.
Kunststof deksel. De kunststof afdekking is net als de gegalvaniseerde afdekking geschikt voor parkeerplaatsen en voet- en fietspaden.
Polyesterbeton afdekking. De polyesterbeton afdekking is niet geschikt voor verkeer. Deze afdekking is puur geschikt voor voetgangersgebieden.
Eindstukken. In ons assortiment vindt u verschillende eindstukken. Zo zijn eindstukken met uitloop, zonder uitloop en is er een slibvangput te vinden in ons assortiment.
Bevestigingskit. Wanneer u lijngoten aan elkaar wilt verbinden heeft u een bevestigingskit nodig. Op pvc-handel.nl vind u de Poly Max bevestigingskit van het merk Griffon. Zo zorgt u er voor dat alle lijngoten goed op elkaar aangesloten kunnen worden.
Daarnaast vindt u ook de afvoerput als de straatkolk die u nodig heeft in ons assortiment.

Kunststof lijngoot
Bent u op zoek naar een kunststof lijngoot? Ook dan zit u bij PVC-handel goed. Bij PVC-handel.nl kunt u namelijk ook terecht voor een kunststof lijngoot. Wij leveren onder andere kunststof lijngoten van de merken van den Berg, ACO en Beutech. Welke kunststof afvoergoot voor u het beste werkt is afhankelijk van de oppervlakte, gebruik en de gewenste uitstraling. Wij adviseren u graag zodat u de kunststof lijngoot gebruikt die voor u het beste werkt.

Kunststof lijngoot met rooster
Een kunststof afvoergoot met rooster zorgt ervoor dat de ingang van de woning, oprit, garage en het terras zelfs bij hevige regenval beloopbaar blijft. Het water wordt over de volledige lengte van de kunststof afvoergoot snel opgenomen en afgevoerd. Zo droogt de verharding rondom de woning weer snel op. De ruime keuze bij pvc-handel zorgt ervoor dat uw de juiste kunststof afvoergoot vindt die past bij uw bestrating en een passende uitstraling heeft.

Kunststof lijngoot met sleuf
Steeds meer terrassen worden voorzien van beton-, keramische- of natuursteentegels en dan met een zo groot mogelijk formaat. Door de bestrating van het terras te combineren met een kunststof afvoergoot met sleuf krijgt regenwater niet de kans om in de bodem weg te zakken. Door bij de bestrating ook nog een voegmortel te gebruiken kan de groei van onkruid worden voorkomen.

Wateroverlast tegengaan met een kunststof lijngoot
Iedereen heeft graag water in de tuin, denk hierbij aan de vijver of voor de bloemen en planten. Maar niemand wordt gelukkig van wateroverlast. Steeds meer mensen bestraten hun tuin om een gezellig terras te maken. Maar tijdens lange en intense regenbuien kan er wateroverlast ontstaan. Door een kunststof lijngoot te plaatsen kan het water eenvoudig opgevangen en afgevoerd worden. Alsmede met de afvoergoten, hebben wij ook afvoerputjes en straatkolken!

Lijngoot polyesterbeton
Zoekt u naar een lijngoot polyesterbeton voor het afvoeren van regenwater? Bij PVC-handel.nl vindt u een ruim assortiment betaalbare lijngoot. We bieden deze aan in lijngoten kunststof, lijngoten polyesterbeton en lijngoten polyesterbeton KE-100. Lijngoten polyesterbeton zijn gemaakt van economisch polyesterbeton. Ze worden geleverd per meter en zijn daardoor te verlengen. Afvoergoot polyesterbeton zijn gemakkelijk in elkaar schuiven. Natuurlijk zijn er ook verschillende eindstukken die op de afvoergoot van polyesterbeton te bevestigen zijn. Hierdoor is de afvoergoot van polyesterbeton op de gewenste manier samen te stellen.

Eco polyesterbeton
Eco polyesterbeton is een product gemaakt voor licht verkeer en heeft een lengte van een meter. Het is een duurzaam product dat tegen de weerselementen bestand is. Denk hierbij aan regen, sneeuw, zout en chemicaliën. Hierdoor gaat een lijngoot polyesterbeton lang mee. Het eco polyesterbeton valt in de belastingklasse onder A-15 kN. Hierdoor is het uitermate geschikt voor plekken die door voetgangers en fietsers worden gebruikt. Bijvoorbeeld op een schoolplein of op de lokale voetbalvereniging. Aan de bovenkant van de lijngoot eco polyesterbeton voor licht verkeer zit een geavanceerd metalen rooster dat ervoor zorgt dat water en andere vloeistoffen makkelijk wegstromen. Door de grootte van de lijngoot (uitwendig twaalf centimeter breed en acht centimeter hoog), is er genoeg ruimte om het water en andere vloeistoffen te vervoeren.

Polyesterbeton eindstukken
Voor de lijngoot polyesterbeton zijn verschillende eindstukken te bestellen. Denk hierbij aan eindstuk zonder uitloop die de lijngoot waterdicht afsluit, zodat de inhoud via de andere kant eruit kan stromen. Bij PVC-handel.nl hebben we ook een lijngoot eco eindstuk met een uitloop buis. Doordat de lijngoot eco eindstuk met uitloop een aansluiting heeft van 110 mm is deze aan te sluiten op verschillende riolering hulpstukken. Hierdoor kan het water op de gewenste manier afgevoerd worden. Ben je op zoek naar een lijngoot polyesterbeton? Bestel deze vandaag nog bij PVC-handel.nl.

Lijngoot polyesterbeton
Bent u op zoek naar een lijngoot polyesterbeton gemaakt om regenwater af te voeren? De lijngoot polyesterbeton KE-100 zonder rooster is een ideaal startpunt als u op zoek bent naar een lijngoot polyesterbeton. Deze lijngoot van polyesterbeton is vijftien centimeter hoog en is te verkrijgen in twee lengte maten, een van vijftig centimeter en met een lengte van één meter. Op de lijngoot polyesterbeton zijn 4 verschillende afdekroosters te verkrijgen.

 • Gietijzer
 • Gegalvaniseerd
 • Kunststof
 • Roestvrij staal

Afdekking roosters

Doordat er keuze is uit vier verschillende afdekroosters zit er altijd een afdekrooster tussen die past bij jouw situatie. De afdekking van gietijzer is met een klasse van E 600 kN geschikt voor zware verkeersbelasting bijvoorbeeld in industrieterreinen en havens. De afdekking van gegalvaniseerd staal is met een klasse van B 125 kN geschikt voor licht verkeer bijvoorbeeld op bij een sportclub. De afdekking van kunststof is met een klasse van B 125 kN geschikt voor licht verkeer. De afdekking van roestvrij staal is met een klasse van A 15 kN perfect geschikt voor gebruik in voetgangersgebieden.

Lijngoot polyesterbeton eindstukken
Op de lijngoot polyesterbeton zijn meerdere eindstukken te bevestigen. De lijngoot polyesterbeton KE-100 slibvangput is te koppelen om slibdeeltjes op te vangen. Zo kan er voorkomen worden dat deze slibdeeltjes in PVC afvoerbuizen terecht komt. Verder is er een lijngoot polyesterbeton KE-100 eindstuk met uitloop te bevestigen, hier kan een PVC-afvoer en HWA van 110mm op worden aangesloten. Als laatste kan er ook een lijngoot polyesterbeton KE-100 eindstuk worden bevestigd. Dit eindstuk sluit de lijngoot polyesterbeton af en zorgt dat er geen water doorheen kan. Deze kunnen bevestigd worden met lijngoot bevestigingskit Bison Poly Max.

Waarom PVC-handel?
PVC-handel beschikt over een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere meerdere lijngoten. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur de gewenste lijngoot? Dan heeft u deze morgen al in huis! En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten lijngoten? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de lijngoot gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

Lijngoot

Bent u op zoek naar een soort lijngoot? Dan zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. Bij PVC-handel.nl kunt u terecht voor diverse soorten lijngoten, van polyesterbeton en kunststof. In het assortiment vindt u zowel een lijngoot geschikt voor licht als zwaar verkeer en voor voetgangersgebieden. Bij de PVC-handel vindt u naast lijngoten ook afdekkingen die hier speciaal voor gemaakt zijn. De lijngoot afdekkingen zijn van verschillende materialen gemaakt. Daarnaast zijn er ook verschillende eindstukken en bevestigingsmaterialen beschikbaar in ons assortiment. Heeft u een nieuwe lijngoot of afdekking nodig? Bekijk dan snel het aanbod van PVC-handel, wij helpen u graag! Wilt u advies of heeft u vragen over welke lijngoot voor u het beste is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De juiste lijngoot

Afhankelijk van de toepassing moet een lijngoot een bepaalde verkeersklasse hebben. Onderstaand een tabel die je kunt raadplegen voor deze toepassing.

Verkeersklasse

Toepassingsgebied

A 15

Voet- fietspaden, schoolpleinen, groenstroken en tuinen

B 125

Trottoir, voetgangerszones, parkeerplaatsen voor auto’s en garage-inritten

C 250

Straatrandontwatering en bermen

D 400

Rijbanen, parkeerplaatsen en winkelstraten

E 600

Wegen op industriegebieden, oppervlaktes met een grote wielbelasting en niet openbare rijwegen

F 900

Speciale oppervlaktes zoals landingsbanen

 

Lijngoot afdekking en eindstukken

Lijngoten worden gebruikt om onder andere regenwater af te voeren wanneer het hard geregend heeft. U moet er niet aan denken dat na een regenbui uw tuin of terras compleet onder water komt te staan. Om ervoor te zorgen dat u altijd de lijngoot gebruikt die geschikt is voor uw tuin, vindt u bij ons een ruime aanbod aan lijngoten. Lijngoten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn daarnaast eenvoudig aan te leggen. Naast verschillende lijngoten zijn er ook eindstukken en bevestigingsmaterialen in ons assortiment te vinden. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment lijngoot benodigdheden.

 • Lijngoot polyesterbeton. Deze lijngoot zonder rooster is ideaal om in uw grond aan te leggen voor de afwatering.
 • Afdekking gietijzer. De gietijzeren afdekking kan prima worden gebruikt op verschillende lijngoten. Deze afdekking is bestand tegen hoge wielbelasting. Hieronder vallen onder andere laad en los kades en heftrucks.
 • Afdekking gegalvaniseerd. Deze afdekking is speciaal ontworpen voor licht verkeer, zoals: langzaam rijdende personenauto’s op parkeerplaatsen en voet- en fietspaden.
 • Kunststof deksel. De kunststof afdekking is net als de gegalvaniseerde afdekking geschikt voor parkeerplaatsen en voet- en fietspaden.
 • Polyesterbeton afdekking. De polyesterbeton afdekking is niet geschikt voor verkeer. Deze afdekking is puur geschikt voor voetgangersgebieden.
 • Eindstukken. In ons assortiment vindt u verschillende eindstukken. Zo zijn eindstukken met uitloop, zonder uitloop en is er een slibvangput te vinden in ons assortiment.
 • Bevestigingskit. Wanneer u lijngoten aan elkaar wilt verbinden heeft u een bevestigingskit nodig. Op pvc-handel.nl vind u de Poly Max bevestigingskit van het merk Griffon. Zo zorgt u er voor dat alle lijngoten goed op elkaar aangesloten kunnen worden.

Daarnaast vindt u ook de afvoerput als de straatkolk die u nodig heeft in ons assortiment.

Kunststof lijngoot

Bent u op zoek naar een kunststof lijngoot? Ook dan zit u bij PVC-handel goed. Bij PVC-handel.nl kunt u namelijk ook terecht voor een kunststof lijngoot. Wij leveren onder andere kunststof lijngoten van de merken van den Berg, ACO en Beutech. Welke kunststof afvoergoot voor u het beste werkt is afhankelijk van de oppervlakte, gebruik en de gewenste uitstraling. Wij adviseren u graag zodat u de kunststof lijngoot gebruikt die voor u het beste werkt.

Kunststof lijngoot met rooster

Een kunststof afvoergoot met rooster zorgt ervoor dat de ingang van de woning, oprit, garage en het terras zelfs bij hevige regenval beloopbaar blijft. Het water wordt over de volledige lengte van de kunststof afvoergoot snel opgenomen en afgevoerd. Zo droogt de verharding rondom de woning weer snel op. De ruime keuze bij pvc-handel zorgt ervoor dat uw de juiste kunststof afvoergoot vindt die past bij uw bestrating en een passende uitstraling heeft.

Kunststof lijngoot met sleuf

Steeds meer terrassen worden voorzien van beton-, keramische- of natuursteentegels en dan met een zo groot mogelijk formaat. Door de bestrating van het terras te combineren met een kunststof afvoergoot met sleuf krijgt regenwater niet de kans om in de bodem weg te zakken. Door bij de bestrating ook nog een voegmortel te gebruiken kan de groei van onkruid worden voorkomen.

Wateroverlast tegengaan met een kunststof lijngoot

Iedereen heeft graag water in de tuin, denk hierbij aan de vijver of voor de bloemen en planten. Maar niemand wordt gelukkig van wateroverlast. Steeds meer mensen bestraten hun tuin om een gezellig terras te maken. Maar tijdens lange en intense regenbuien kan er wateroverlast ontstaan. Door een kunststof lijngoot te plaatsen kan het water eenvoudig opgevangen en afgevoerd worden. Alsmede met de afvoergoten, hebben wij ook afvoerputjes en straatkolken!

Lijngoot polyesterbeton

Zoekt u naar een lijngoot polyesterbeton voor het afvoeren van regenwater? Bij PVC-handel.nl vindt u een ruim assortiment betaalbare lijngoot. We bieden deze aan in lijngoten kunststof, lijngoten polyesterbeton en lijngoten polyesterbeton KE-100. Lijngoten polyesterbeton zijn gemaakt van economisch polyesterbeton. Ze worden geleverd per meter en zijn daardoor te verlengen. Afvoergoot polyesterbeton zijn gemakkelijk in elkaar schuiven. Natuurlijk zijn er ook verschillende eindstukken die op de afvoergoot van polyesterbeton te bevestigen zijn. Hierdoor is de afvoergoot van polyesterbeton op de gewenste manier samen te stellen.

Eco polyesterbeton

Eco polyesterbeton is een product gemaakt voor licht verkeer en heeft een lengte van een meter. Het is een duurzaam product dat tegen de weerselementen bestand is. Denk hierbij aan regen, sneeuw, zout en chemicaliën. Hierdoor gaat een lijngoot polyesterbeton lang mee. Het eco polyesterbeton valt in de belastingklasse onder A-15 kN. Hierdoor is het uitermate geschikt voor plekken die door voetgangers en fietsers worden gebruikt. Bijvoorbeeld op een schoolplein of op de lokale voetbalvereniging. Aan de bovenkant van de lijngoot eco polyesterbeton voor licht verkeer zit een geavanceerd metalen rooster dat ervoor zorgt dat water en andere vloeistoffen makkelijk wegstromen. Door de grootte van de lijngoot (uitwendig twaalf centimeter breed en acht centimeter hoog), is er genoeg ruimte om het water en andere vloeistoffen te vervoeren.

Polyesterbeton eindstukken

Voor de lijngoot polyesterbeton zijn verschillende eindstukken te bestellen. Denk hierbij aan eindstuk zonder uitloop die de lijngoot waterdicht afsluit, zodat de inhoud via de andere kant eruit kan stromen. Bij PVC-handel.nl hebben we ook een lijngoot eco eindstuk met een uitloop buis. Doordat de lijngoot eco eindstuk met uitloop een aansluiting heeft van 110 mm is deze aan te sluiten op verschillende riolering hulpstukken. Hierdoor kan het water op de gewenste manier afgevoerd worden. Ben je op zoek naar een lijngoot polyesterbeton? Bestel deze vandaag nog bij PVC-handel.nl.

Lijngoot polyesterbeton

Bent u op zoek naar een lijngoot polyesterbeton gemaakt om regenwater af te voeren? De lijngoot polyesterbeton KE-100 zonder rooster is een ideaal startpunt als u op zoek bent naar een lijngoot polyesterbeton. Deze lijngoot van polyesterbeton is vijftien centimeter hoog en is te verkrijgen in twee lengte maten, een van vijftig centimeter en met een lengte van één meter. Op de lijngoot polyesterbeton zijn 4 verschillende afdekroosters te verkrijgen.

 • Gietijzer
 • Gegalvaniseerd
 • Kunststof
 • Roestvrij staal

Afdekking roosters

Doordat er keuze is uit vier verschillende afdekroosters zit er altijd een afdekrooster tussen die past bij jouw situatie. De afdekking van gietijzer is met een klasse van E 600 kN geschikt voor zware verkeersbelasting bijvoorbeeld in industrieterreinen en havens. De afdekking van gegalvaniseerd staal is met een klasse van B 125 kN geschikt voor licht verkeer bijvoorbeeld op bij een sportclub. De afdekking van kunststof is met een klasse van B 125 kN geschikt voor licht verkeer. De afdekking van roestvrij staal is met een klasse van A 15 kN perfect geschikt voor gebruik in voetgangersgebieden.

Lijngoot polyesterbeton eindstukken

Op de lijngoot polyesterbeton zijn meerdere eindstukken te bevestigen. De lijngoot polyesterbeton KE-100 slibvangput is te koppelen om slibdeeltjes op te vangen. Zo kan er voorkomen worden dat deze slibdeeltjes in PVC afvoerbuizen terecht komt. Verder is er een lijngoot polyesterbeton KE-100 eindstuk met uitloop te bevestigen, hier kan een PVC-afvoer en HWA van 110mm op worden aangesloten. Als laatste kan er ook een lijngoot polyesterbeton KE-100 eindstuk worden bevestigd. Dit eindstuk sluit de lijngoot polyesterbeton af en zorgt dat er geen water doorheen kan. Deze kunnen bevestigd worden met lijngoot bevestigingskit Bison Poly Max.

Waarom PVC-handel?

PVC-handel beschikt over een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere meerdere lijngoten. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur de gewenste lijngoot? Dan heeft u deze morgen al in huis! En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten lijngoten? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de lijngoot gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.