Plasson pe T-stuk 45°, Kiwa, 3x klem

SKU
-85
€ 151,92 € 125,55
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type 87640
Merk Plasson
Keurmerk Kiwa, DVGW
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pom, pp
O-ring NBR
Uitvoering klem
Graden 45 °

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

Met een Plasson pe T-stuk 45°, Kiwa kan een aftakking gemaakt worden in een tyleenslang onder een hoek van 45°.  Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 16 bar. Deze tyleenkoppeling heeft drie keer een inwendige klemverbinding van de geselecteerde maat in diameter.

Eigenschappen
De koppeling is gemaakt van polypropyleen (pp) en is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid. Pp is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Deze koppeling is voorzien van een KIWA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van drinkwater. In Nederland en België is dit keurmerk verplicht voor alle drinkwatervoorzieningen.

Verbinden
Pe klemkoppelingen zijn gemakkelijk waterdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de waterleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Schroef de wartelmoer van de pe koppeling los en schuif deze en de klemring over de leiding. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand en draai de wartelmoer stevig aan. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Plasson pe T-stuk 45°, Kiwa, 3x klem

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.