Messing soldeerfittingen voor gas

Onze messing soldeerfittingen bieden een duurzame en betrouwbare oplossing voor het verbinden van koperen leidingen. Met uitstekende corrosiebestendigheid en lekdichte verbindingen zorgen ze voor een veilige en eenvoudige installatie. Deze fittingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor een probleemloze werking van de leidingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Staal – Koper – RVS solderen

Staal, koper of RVS solderen? Bij ons vindt u de juiste producten, bekijk onze messingen al vanaf €0,50 voor een messing eindkap! Wij van Pvc-handel bieden producten van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs met daarbij een snelle levering. Op onze website vindt u alles voor montage en levering van watertechniek! Bekijk hier onze messing om staal, koper en RVS solderen.

Onze messing producten voor het staal, koper of RVS solderen

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan producten voor het staal, koper of RVS solderen. Om u een overzicht te geven hebben wij de producten op een rijtje gezet.

  • Koper soldeer messing eindkappen
  • Koper soldeer messing sokken
  • Koper soldeer messing soldeerringen
  • Koper soldeer messing verloopsokken
  • Koper soldeer messing knieën
  • Koper soldeer messing puntstukken
  • Koper soldeer messing T-stukken
  • Koper soldeer messing schroefbussen
  • Koper soldeer messing muurplaten/muurplaatbeugels
  • Koper soldeer messing stopkranen met aftap

De producten om het staal, koper of RVS solderen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen om zo voor uw drukleiding de juiste maat toe te passen. Een koper soldeer messing sok kunt u bijvoorbeeld in 12mm bestellen maar ook in andere maten, oplopend tot 28mm.

Onze andere producten

Naast onze producten voor staal, koper of RVS solderen beschikken wij over een ruim assortiment aan andere producten. Zo kunt u ook eens kijken bij onze koperen buizen, mocht u een aanpassing willen maken in de huidige drukleiding of een geheel nieuwe leiding aanleggen. Verder kunt u ook kijken bij stalen- of rvs leidingen.

Vragen over onze messing knel producten?

Mocht u vragen hebben over bijvoorbeeld een koper soldeer messing sok, RVS solderen of een van onze andere soldeer messingen? Bel dan gerust naar ons: 0493 – 745140. Wij zullen met alle plezier uw vraag in behandeling nemen en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of via de mail info@pvc-handel.nl.

Koop nu uw soldeer messingen bij Pvc-handel!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.