Profec pp kogelkraan, 2x klem

SKU
-87
€ 13,53 € 11,18
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 237 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type Safe 500
Merk Profec, Mega
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pp, pvc-u
O-ring epdm
Uitvoering klem

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

Met een pp kogelkraan, ook wel kogelafsluiter genoemd, kan eenvoudig en snel handmatig de doorgang in een tyleenslang geopend of afgesloten worden. Het verdraaien van de handgreep zorgt voor het verdraaien van de kogel, waarmee de doorgang gesloten of geopend wordt.

Deze kogelkraan is voorzien van 2 wartels. Door de wartels los te draaien kan de kogelkraan gemakkelijk ontkoppeld worden, voor controle of reiniging. Met het loshalen van het handvat en deze te gebruiken als sleutel kan de afsluiter uit elkaar gehaald worden en de kogel eruit gehaald worden. Bovendien kan de kogelkraan gemakkelijker tussen een tyleenslang gezet worden, met het losdraaien van de wartels.

Deze afsluiter is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. Deze tyleenkoppeling heeft twee keer een inwendige klemverbinding van de geselecteerde maat in diameter.

Eigenschappen
De kogelkraan is gemaakt van polypropyleen (pp) en is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pe klemkoppelingen zijn gemakkelijk waterdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de waterleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Schroef de wartelmoer van de pe koppeling los en schuif deze en de klemring over de leiding. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand en draai de wartelmoer stevig aan.

Profec pp kogelkraan, 2x klem

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.