Manometers

In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden! Een manometer is een meetinstrument waarmee druk kan worden gemeten. Er zijn veel verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld de waterdrukmeter. In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden die scherp geprijsd zijn, zo kunt u altijd heel eenvoudig de druk meten van bijvoorbeeld uw cv ketel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Manometers

Bent u op zoek naar een meter voor bij uw cv ketel, of heeft u een andere drukmeter nodig? Dan hebben wij goed nieuws voor u! In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden! Een manometer is een meetinstrument waarmee druk kan worden gemeten. Er zijn veel verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld de waterdrukmeter en de luchtdrukmeter. In ons assortiment zijn verschillende handige manometers te vinden die scherp geprijsd zijn, zo kunt u altijd heel eenvoudig de druk meten van bijvoorbeeld uw cv ketel. Wilt u meer informatie over manometers? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Ruim aanbod manometers

Zoals eerder gezegd kunnen manometers voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ze worden voornamelijk gebruikt om de druk te meten, en komen daarom ook vaak in cv ketels voor. In het assortiment van de Pvc handel kunt u een aantal verschillende manometers terug vinden. Alle meters zijn zeer scherp geprijsd, maar zijn ondanks de scherpe prijs toch van uitstekende kwaliteit! De handige drukmeters zijn verkrijgbaar met verschillende aansluitingen. Zo zijn ze verkrijgbaar met een achteraansluiting en een onderaansluiting. Zo passen deze manometers altijd perfect op uw cv ketel. Heeft u vragen over een manometer, of wilt u er een bestellen? Bekijk dan snel het aanbod op onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen!

Alles voor de Pvc op Pvc-handel.nl

Voor al uw pvc benodigdheden kunt u terecht bij Pvc-handel.nl. In ons assortiment zijn meer dan 10.000 producten te vinden die direct leverbaar zijn! U kunt bij ons terecht voor al uw Pvc-afvoer en HWA, drukleidingen, slangen, pompen en nog veel meer handige artikelen! Zo kunt u uw complete afvoer eenvoudig aanleggen met de producten uit ons assortiment. Wilt u een nieuwe afvoer aanleggen? Bekijk dan snel het aanbod op onze website, of kom eens langs in onze winkel!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.