Pe verloop T-stuk 90°, Kiwa, 3x klem

SKU
-96
€ 6,50 € 5,37
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 251 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Jason

Fysieke informatie

Materialen pp
Uitvoering klem
Graden 90 °

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

Met een pe verloop T-stuk 90° kan een aftakking gemaakt worden, naar een andere diameter, in een tyleenslang onder een hoek van 90°. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 16 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de klemverbindingen weer.

Eigenschappen
De pe koppelingen zijn gemaakt van polypropyleen (pp) en zijn sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en hebben een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pe klemkoppelingen zijn gemakkelijk waterdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de waterleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Schroef de wartelmoer van de pe koppeling los en schuif deze en de klemring over de leiding. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand en draai de wartelmoer stevig aan. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pe verloop T-stuk 90°, Kiwa, 3x klem

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.