Pe draadkoppeling, klem x binnendraad

SKU
-89
€ 1,69 € 1,40
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 259 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk Jason

Fysieke informatie

Materialen pp
Uitvoering klem x binnendraad

Technische informatie

Werkdruk 16 bar
Productinformatie

De pe draadkoppeling is bestemd voor het verbinden van een tyleenslang met een draadverbinding. De koppeling beschikt over een binnendraadverbinding, waarbij het verstandig is om afdichtingstape te gebruiken voor een waterdichte verbinding. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 16 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de klemverbinding en binnendraad weer.

Eigenschappen
De koppeling is gemaakt van polypropyleen (pp) en is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pe klemkoppelingen zijn gemakkelijk waterdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de waterleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Schroef de wartelmoer van de pe koppeling los en schuif deze en de klemring over de leiding. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand en draai de wartelmoer stevig aan.

De draadverbinding is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van afdichtingstape of andere schroefdraadafdichtingen. Maak de draad zuiver, zodat beschadiging van de draad voorkomen wordt. Tape met de draadrichting mee, met 50% overlap, naar het uiteinde toe strak over de buitendraad. Draai de koppelingen in elkaar om een waterdichte verbinding te creëren. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Pe draadkoppeling, klem x binnendraad

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.