Slangen

Slangen nodig voor uw leidingssystemen of als zuigleiding? PVC-Handel biedt een ruim assortiment Slangen aan voor een scherpe prijs. Wat is voor u de juiste slang? Iedere toepassing vraagt om zijn eigen soort slang. Vandaar dat PVC-Handel aan elke toepassing heeft gedacht. Zo dienen de slangen om flexibele bindingen in leidingssystemen of worden ze soms gebruikt als zuigleiding. Bij deze slangen horen vaak ook koppelingen die daarbij horen. Kijk ook hier dus eventjes rond voor dat u één van de slangen bestelt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slangen

Slangen nodig voor uw leidingssystemen of als zuigleiding? PVC-Handel biedt een ruim assortiment Slangen aan voor een scherpe prijs. Wat is voor u de juiste slang? Iedere toepassing vraagt om zijn eigen soort slang. Vandaar dat PVC-Handel aan elke toepassing heeft gedacht. Zo dienen de slangen om flexibele bindingen in leidingssystemen of worden ze soms gebruikt als zuigleiding. Bij deze slangen horen vaak ook koppelingen die daarbij horen. Kijk ook hier dus eventjes rond voor dat u één van de slangen bestelt. Om de geschikte slang met koppeling te vinden wordt er gekeken naar de hoeveelheid werkdruk, de temperatuur, aantal diameter en welke stof er door de zojuist genoemde artikelen gaat. Ook de verschillende manieren van koppelen en verbinden en divers. Bij vragen, neem contact met ons op.

Verschillende soorten slangen

Zoals al eerder aangegeven is de keuze in slangen erg ruim. Zo vindt u in ons assortiment alles van tuinslangen tot oprolbare PVC slangen. Maar ook heetwaterslangen en polyethyleen waterslangen behoren tot het assortiment van PVC-Handel. Het maakt dus niet uit naar wat voor soort slang u op zoek bent, bij PVC-handel vindt u altijd de juiste slang voor uw volgende project.

Heeft u soms de vraag heeft waar u deze slangen op moet bergen of op welke manier? Hier heeft PVC-Handel ook aan gedacht. Zo kunt u deze slangen opbergen in een haspel, slangwagen, en slangenhouder. Kijkt u dus vooral ook hier even rond wanneer u denkt hier iets van nodig te hebben. Hiernaast ook nog een Perrot van uitstekende kwaliteit nodig? Bekijk ons assortiment.

Slangen online kopen

Naast slangen biedt PVC-handel ook andere producten aan zoals een mestslang, slangklemmen rvs en kunststof slangtules. Heeft u nog verdere vragen over een bepaalde soort slang of hoe u deze het best kunt koppelen of opbergen? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken van 06:00 uur tot 18:00 om uw vragen te beantwoorden. Hiernaast ook Gardena koppelingen van uitstekende kwaliteiten nodig? Bekijk ons assortiment.

Waarom PVC-handel?

Naast de verschillende soorten slangen biedt PVC-handel ook andere producten aan zoals filterbuizen, plaatklemmen en een druppelslangen. Wanneer u vragen heeft over de slangen in ons assortiment of als u wilt worden voorzien van deskundig advies van ons personeel, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 07:00 tot 18:00 uur. Dit zijn tevens de openingstijden van ons magazijn in Deurne. Wanneer u ons buiten deze tijden wilt bereiken kunt u natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Voor het beste advies komt u natuurlijk langs in ons magazijn waar wij u uitgebreid kunnen helpen!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.