Expansievaten

Koop snel uw Wellmate Expansievat bij PVC-handel tegen de scherpste prijzen. Hoge kwaliteit en snelle levering gegarandeerd! Maar waar dient zo’n Wellmate expansievat nou eigenlijk voor? Een Wellmate expansievat zorgt ervoor dat drukveranderingen in vloeistofsystemen wordt beperkt. Een expansievat heeft twee compartimenten, die van elkaar zijn gescheiden met membraan. Het ene compartiment is verbonden met het systeem en is gevuld met de vloeistof die ook in het systeem zit. Het andere compartiment is gevuld met gecomprimeerde lucht.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wellmate expansievaten

Koop snel uw Wellmate Expansievat bij PVC-handel tegen de scherpste prijzen. Hoge kwaliteit en snelle levering gegarandeerd! Maar waar dient zo’n Wellmate expansievat nou eigenlijk voor? Een Wellmate expansievat zorgt ervoor dat drukveranderingen in vloeistofsystemen wordt beperkt. Een expansievat heeft twee compartimenten, die van elkaar zijn gescheiden met membraan. Het ene compartiment is verbonden met het systeem en is gevuld met de vloeistof die ook in het systeem zit. Het andere compartiment is gevuld met een gecomprimeerd gas.

Hoe werkt een expansievat?

In tegenstelling tot een vloeistof is een gas samendrukbaar. Dit komt van pas wanneer de druk in het systeem hoger wordt. De scheiding van membraan zal dan naar de kant van het gas gaan, hierdoor wordt het volume van het systeem groter. Zo wordt ook de druk hiervan lager. De voordruk in een Wellmate expansievat bedraagt 0,5 bar. De testdruk is 10,5 bar en de werkdruk is 8,5 bar. Een Wellmate expansievat is geschikt voor drinkwater, bronwater en gedestilleerd of gedemineraliseerd water. De minimale temperatuur van het water is 38 graden Celsius.

Een Wellmate expansievat bij PVC-handel

Wanneer u een Wellmate expansievat bij ons bestelt bent u zeker van de beste kwaliteit. Wanneer u voor 16:00 uur bij ons bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Wij zijn de grootste PVC-leverancier van Zuid-Oost Nederland dankzij ons ruime magazijn in Deurne. U kunt ons magazijn bezoeken om de producten voor aankoop te bekijken, hiervoor kunt u een afspraak maken. Ook met al uw vragen over Wellmate expansievat of een van onze andere producten, zoals beregening of pvc afvoeren kunt u bij ons terecht. Wij zijn te bereiken via e-mail of telefoon op werkdagen tussen 7:00 en 18:00 uur. Ook voor de beste kwaliteit Pedrollo zelfaanzuigende centrifugaalpompen bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel dus nu snel en profiteer!

Membraantanken

Bestel nu voordelig uw Membraantanken bij PVC-handel. Deze tanken zijn bedoeld voor toepassing in automatisch op druk werkende pompen, bijvoorbeeld hydrofoorpompen. Alle membraantanken van PVC-handel zijn van de hoogste kwaliteit. De maximale temperatuur voor de membraantanken is 95 graden Celsius. Dankzij het gebruik van de meest professionele technieken en materialen zijn de membraantanken zeer betrouwbaar. Daarnaast worden al onze producten ook nog eens super snel geleverd dankzij ons enorme magazijn in Deurne. Wij zijn dan ook de grootste pvc leverancier in Zuid-Oost Nederland!

Membraantanken en meer bij PVC-handel

PVC-handel biedt niet alleen de beste kwaliteit membraantanken maar ook diverse andere producten die te maken hebben met watertechniek. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Pedrollo hydrofoorpompen. Deze worden bij ons aangeboden tegen de scherpste prijzen, net als de membraantanken overigens! Ook voor de beste kwaliteit slangen en koppelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle producten worden snel bij u thuis geleverd. Wilt u deze liever bij uw bedrijf laten afleveren? Ook dat is geen probleem! Bovendien, wanneer u voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al bezorgd. Ook dit is een van de garanties die u heeft wanneer u bestelt bij PVC-handel!

PVC-handel

In ons ruime magazijn in Deurne vindt u allerlei producten die te maken hebben met watertechniek. Alle producten, waaronder diverse beregening kunt u bij ons komen bekijken. Zo kunt u de producten eerst grondig inspecteren voordat u overgaat tot kopen. Hiervoor kunt u eenvoudig een afspraak maken bij een van onze medewerkers. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met al uw vragen over membraantanken of een van de andere producten die wij aanbieden in onze webshop. Wij zijn te bereiken op werkdagen van 7:00 tot 18:00 uur via e-mail of ons telefoonnummer. Wij zien u graag verschijnen in ons magazijn of op onze webshop!

RVS expansievaten

Bent u op zoek naar een Expansievat die modern en roestvast is? Dan bent u bij PVC-handel op de juiste plek. Een RVS expansievaten van 12 liter heeft u al voor een prijs van €139,55. Door het roestvaste staal geen problemen met roest of lekkage. Expansievaten waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken voor slijtage, lekkage of roest. Wilt u een expansievat of misschien een dompelpomp kopen? Bekijk dan snel Pvc-handel.nl

Werking Expansievaten

Op PVC-handel vindt u 2 roestvast stalen expansievaten met een ruimte van 12 en 18 liter. Deze expansievaten worden gebruikt om de druk op te vangen die ontstaan door de temperatuur verschillen binnen de installatie. Het expansievat is in twee compartimenten verdeeld. Het eerste deel is verbonden met de installatie waardoor deze is gevuld met water. Het tweede deel is gevuld met een gas. Tussen de twee delen zit een membraan.

Als het watervolume in het eerste deel toeneemt zal dit tegen het gas gevulde deel duwen. Omdat gas zich laat indrukken, kan de druk in het expansievat oplopen zonder gevaarlijke consequenties. Als veiligheid reden zit er een overstortventiel gevestigd aan het expansievat. Als de waterdruk te hoog oploop wordt dit automatisch afgevoerd.

Bijzonderheden Expansievaten

Expansievaten zijn in verschillende maten te verkrijgen. PVC-handel wilt dat de klanten kunnen kiezen tussen meerder maten zodat er problemen worden voorkomen. Daarom beschikt PVC-handel tot de 12 liter en 18 liter expansievaten. Het is belangrijk dat het goede volume voor het expansievat wordt gekozen. Met hulp van PVC-handel kan er geadviseerd worden over het goede volume. Het expansievat moet af en toe worden gecontroleerd of het membraam nog goed zit. Tik dan met een hard voorwerp tegen de onder- en bovenkant aan. Geluid identiek? Dit kan betekenen dat het expansievat kapot is. Bel voor advies PVC! Levensduur van een expansievat is ongeveer 5 tot 7 jaar. Vervang het expansievat dus minimaal 1x per 10 jaar Naast deze vaten bieden wij ook diverse kunststof tanks aan.

Vragen over de expansievaten in ons assortiment?

Onze experts bij PVC Handel staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste expansievat. Mocht u vragen hebben over onze selectie of als u advies wil over welke expansievat het beste bij u past of hoe u deze moet gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, een e-mail sturen naar info@pvc-handel.nl of ons bellen op 0493-745140. Wij zijn klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft.

Waarom PVC-handel?

Profiteren van onze snelle levering? Bestel de expansievaten zo snel mogelijk bij PVC Handel. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw product de volgende dag al. Naast expansievaten, bieden we ook andere pompen benodigdheden aan, waardoor u zeker weet dat u het juiste product vindt bij ons. En weet u dat wij sinds 2015 een spoeddienst hebben? Binnen 30 minuten kunnen we bij u zijn binnen een straal van 15 km om het product af te leveren, zodat u of uw monteurs snel verder kunnen werken zonder vertraging in uw project.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.