Drinknippels & bijtnippels

PVC-handel vindt u een ruim assortiment aan drinknippels en drinkbakken van diverse merken voor de varkenshouderij. Wij hebben ook drinknippels voor de rundveehouderij, paardenhouderij en geiten / schapenhouderij. Voor deze houderijen werken wij voornamelijk met het merk Suevia.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Drinknippels

Bent u op zoek naar een geschikt systeem om dieren te voorzien van water? Dan kan je kiezen uit diverse systemen om op een hygiënische wijze water aan dieren te verstrekken. Bij PVC-handel vindt u een ruim assortiment aan drinknippels en drinkbakken van diverse merken voor de varkenshouderij. Wij hebben ook drinknippels voor de rundveehouderij, paardenhouderij en geiten / schapenhouderij. Voor deze houderijen werken wij voornamelijk met het merk Suevia. PVC-handel heeft naast een compleet assortiment van drinknippels ook verwarmingsunits om bevriezing van drinkwater te voorkomen. Wilt u meer weten over de drinknippels en drinkbakken? Lees dan snel verder of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de drinknippels in ons assortiment! Weet u al welke nippel u nodig hebt? Bestel deze vandaag dan nog online bij PVC-handel.

Drinknippels online kopen

Heeft u een drinknippel nodig voor uw veehouderij? Koop de geschikte nippel online bij PVC-handel. Bij PVC-handel weet u zeker dat de buis van goede kwaliteit en zeer scherp geprijsd zijn. Daarnaast vindt u bij PVC-handel drinknippels van hoge kwaliteit. voor onder andere de varkenshouderij, rundveehouderij en schapenhouderij. Maar ook voor andere producten zit u bij PVC-handel aan het juiste adres. Wij hebben alles van pop-up sproeiers tot slangklemmen. Dus bekijk de site en bestel alles wat u nodig hebt.

Waarom PVC-handel?

Heeft u een geschikte drinknippel gevonden? Of wilt u advies over welke drinknippel geschikt is voor uw veehouderij? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van drinknippels en bakken en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur.

Heeft u geen vragen en heeft u de nippel gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk de juiste drinknippel zodat u deze morgen al in huis hebt! Als u de drinknippel of bak vandaag voor 16:00 uur besteld, heeft u deze morgen namelijk al in huis. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.