VDL pe- / pvc koppeling, klem x inwendig/uitwendig lijm

SKU
-88
€ 2,34 € 1,93
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 227 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Merk VDL

Fysieke informatie

Materialen pvc-u
Uitvoering klem x inwendig- / uitwendig lijm

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

Een pe- / pvc koppeling is bestemd voor het verbinden van een pvc hulpstuk of leiding met een tyleen slang. Deze koppeling heeft een inwendige en uitwendige lijmverbinding. Een voorbeeld van deze benaming is “32/40”, wat wil zeggen dat de inwendige lijmverbinding 32 mm is en de uitwendige lijmverbinding 40 mm is. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maat van de klemverbinding en lijmverbinding weer.

Pvc-u
Pvc-u heeft een temperatuurbereik van 0 °C tot 60 °C, waarbij de maximale werkdruk afhankelijk is van de bedrijfstemperatuur. De opgegeven druk geldt bij temperaturen tot 20 °C, boven deze temperatuur zal de maximale werkdruk afnemen. Pvc-u is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en heeft een uitstekende chemische bestendigheid.

Verbinden
Pvc is gemakkelijk waterdicht te verbinden, met het gebruik van pvc lijm en reiniger. Reinig en ontvet eerst de montageplekken, voor een betere hechting van de pvc lijm. Smeer de volledige montageplekken goed in met pvc lijm, voor een betrouwbare lijmverbinding, steek de pvc aan elkaar en verwijder direct de overtollige lijm.

Aan de klemzijde kan de pe gemonteerd worden door de wartel los te draaien en deze samen met de klemring over de pe te doen. Steek de pe in de koppeling en draai de klemwartel aan voor een stevige verbinding. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

VDL pe- / pvc koppeling, klem x inwendig/uitwendig lijm

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.