Magneetafsluiters

Onze magneetafsluiters bieden een geavanceerde oplossing voor het nauwkeurig regelen en afsluiten van water. Met hun magnetische bedieningssysteem zorgen ze voor een efficiënte en betrouwbare werking zonder wrijving of lekkages. Deze compacte en duurzame afsluiters zijn ideaal voor diverse toepassingen waar snelle respons en hoge controle vereist zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een veilige en precieze regeling van de watertoevoer in verschillende industrieën.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vragen over de magneetafsluiters?

Heeft u een vraag over de magneetafsluiters in ons assortiment of heeft u advies nodig over welke magneetafsluiter het meest geschikt is voor u of over hoe u deze moet installeren? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft. Kies ervoor om ons contactformulier in te vullen, een mail te versturen naar info@pvc-handel.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0493 - 745140 om direct een van onze experts te spreken. Het maakt niet uit hoe u met ons contact opzoekt, wij staan klaar om u te helpen zodat u eindigt met de magneetafsluiter waar u naar op zoek bent.

Waarom PVC-handel?

Weet u welke magneetafsluiter u nodig heeft? Bestel dan zo snel mogelijk de juiste magneetafsluiter zodat u deze morgen al in huis hebt! U heeft de producten morgen al in huis wanneer u deze vandaag voor 16:00 uur besteld. Maar ook als u op zoek bent naar andere afsluiters zit u bij ons goed. Maar ook voor producten zoals bijvoorbeeld straatkolken zit u bij ons goed. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.