Messing knelkoppelingen voor gas

Onze messing knelkoppelingen bieden een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het snel en lekvrij verbinden van leidingen zonder solderen. Gemaakt van hoogwaardig messing, bieden ze duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Met hun gebruiksvriendelijke ontwerp zorgen ze voor een veilige en betrouwbare afdichting in diverse toepassingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze messing knelkoppelingen

Wij weten als geen andere dat een goede messing knelkoppeling belangrijk is wanneer u werkt aan een koperen drukleiding. Zeker wanneer het gaat om drukleidingen met gas. U wilt natuurlijk niet dat er gas vrij komt. En om ervoor te zorgen dat u geen problemen krijgt, beschikt PVC-handel enkel over messing knelkoppelingen met hoge kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de koperen drukleiding direct compleet is, kunt u bij PVC-handel alle benodigde onderdelen vinden. Variërend van een T-stuk tot een kniestuk van 90˚. Zo is de leiding binnen de kortste keren geplaatst. Heeft u na deze informatie nog vragen over de hulpstukken of de messing knelkoppeling voor gas in ons assortiment? Neem dan contact met ons op!

Een ruim assortiment messing knelkoppelingen

Wanneer u van plan bent om een messing knelkoppeling te kopen bij PVC-handel, profiteert u niet alleen van hoge kwaliteit en scherpe prijzen maar ook van goede service en een ruime keuze. Zo weet u altijd dat u de messing knelkoppeling vindt die u nodig heeft voor uw volgende project. Bent u op zoek naar een koperen sok of een koperen schroef bus? U kunt ze allemaal bij PVC-handel vinden. Daarnaast zijn al onze producten verkrijgbaar in verschillende maten om zo bijvoorbeeld de juiste koper sokken te vinden. Onze koper sokken beschikken over 8 verschillende uitvoeringen. Zo kunt u koper sokken van 12 x 12 kiezen, maar zijn er ook koper sokken van 35 x 35. Het maakt dus niet uit wat u allemaal nodig heeft, bij PVC-handel vindt u de producten.

Messing knelkoppelingen voor gas online kopen

Bij PVC-handel staan kwaliteit en scherpe prijzen voorop, daarom hoeft u niet bang te zijn dat u te veel betaald of dat de messing knelkoppeling niet de gewenste kwaliteit heeft wanneer u deze bij PVC-handel koopt. PVC-handel beschikt over een ruim assortiment en daarin kunnen de messing knelkoppelingen voor gas niet in ontbreken. Maar u kunt niet alleen messing knelkoppelingen vinden, koperen buizen voor gas en koppelingen voor gas behoren ook tot de mogelijkheden wanneer je online producten koopt bij PVC-handel.

Bestelt u vandaag voor 16:00 uur de messing knelkoppeling die u nodig heeft? Dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast beschikken wij sinds 1 januari 2015 zelfs over een spoeddienst. Hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Waarom PVC-handel?

Heeft u vragen over de messing knelkoppelingen in ons assortiment of wilt u advies over welke messing knelkoppeling het meest geschikt voor u is? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden. PVC-handel beschikt over jarenlange ervaring waardoor ze al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ervoor kiezen om een mailtje te sturen naar info@pvc-handel.nl of om ons contactformulier in te vullen. Spreekt u liever direct iemand van PVC-handel? Dan kunt u ons ook bellen via 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de messing knelkoppeling gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!