Pe elektrolas hulpstukken

Electrolassen is een verbindingstechniek om op een snelle en eenvoudige wijze niet-demonteerbare lasverbindingen te realiseren. Electrolassen zorgt voor een geschikte montage van buizen, hulpstukken en andere leidingen. Voor u aan de slag gaat met electrolassen is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw werkplaats onafhankelijk is van weersinvloeden. Electrolassen wordt voornamelijk gebruikt bij het verbinden van gas- en waterleidingen van PE.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Electrolas

Electrolassen is een verbindingstechniek om op een snelle en eenvoudige wijze niet-demonteerbare lasverbindingen te realiseren. Electrolassen zorgt voor een geschikte montage van buizen, hulpstukken en andere leidingen. Voor u aan de slag gaat met electrolassen is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw werkplaats onafhankelijk is van weersinvloeden. Electrolassen wordt voornamelijk gebruikt bij het verbinden van gas- en waterleidingen van PE. Electrolassen zorgt voor een zeer hoge kwaliteits en betrouwbare lasverbinding. Wij hebben bij PVC-handel een groot assortiment aan electrolas artikelen van PE. Denk hierbij aan PE electrolas sokken, puntstukken, kraagbussen en eindkappen. Al onze PE electrolas artikelen vindt u natuurlijk hier op onze website. Ook voor drukleidingen en verschillende hulpstukken zoals kraagbussen kunt u terecht bij PVC-handel, zowel op de website als in ons magazijn in Deurne! Wij hebben ook bijvoorbeeld de PVC kogelkraan in ons assortiment.

Vakkundig advies bij PVC-handel

Voor al uw PVC producten moet u bij PVC-handel zijn, wij hebben het grootste assortiment van Zuid-Oost Nederland. Ruim 10.000 zijn leverbaar vanuit ons magazijn in Deurne. Kom gerust langs om een kijkje te nemen en te worden voorzien van het juiste advies voor uw werkzaamheden. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Ook zijn wij zelfs ’s avonds eventueel op afspraak geopend zodat u altijd zo snel mogelijk geholpen wordt en met het juiste product naar huis kunt. Ook online bestellen is gemakkelijk en snel, voor 16:00 uur besteld en u heeft uw producten de volgende werkdag in huis. Voor advies van ons personeel met jarenlange ervaring kunt u dus langskomen of contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op verschillende manieren: u kunt bellen, een mailtje sturen of gebruik maken van onze livechat op de website. Als u vragen heeft, neem dus gerust contact met ons op en wij zullen u verder helpen zodat u snel weer aan de slag kunt.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.