Lijmen

PVC lijm, is zoals de naam als zegt, geschikt op twee delen PVC aan elkaar te lijmen. Er kunnen bijvoorbeeld leidingen, afvoerbuizen, goten en andere producten die van PVC zijn gemaakt mee aan elkaar gelijmd worden. Wat PVC lijm eigenlijk doet, is dat het de oppervlakken die gelijmd dienen te worden oplost. Het oplosmiddel zal verdampen waardoor de twee delen PVC aan elkaar zullen hechten. Door het gebruik van PVC lijm kunnen dus twee delen van PVC aan elkaar gehecht worden, dit zorgt ervoor dat de verbinding tussen de PVC onderdelen lucht- en waterdicht wordt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PVC lijm

PVC lijm, is zoals de naam als zegt, geschikt op twee delen PVC aan elkaar te lijmen. Er kunnen bijvoorbeeld leidingen, afvoerbuizen, goten en andere producten die van PVC zijn gemaakt mee aan elkaar gelijmd worden. Wat PVC lijm eigenlijk doet, is dat het de oppervlakken die gelijmd dienen te worden oplost. Het oplosmiddel zal verdampen waardoor de twee delen PVC aan elkaar zullen hechten. Door het gebruik van PVC lijm kunnen dus twee delen van PVC aan elkaar gehecht worden, dit zorgt ervoor dat de verbinding tussen de PVC onderdelen lucht- en waterdicht wordt. Als u de lijm wilt verwijderen, kunt u dit doen met aceton. Aceton kan er wel voor zorgen dat het te lijmen oppervlak beschadigd raakt, met het gebruik van aceton moet u dus wel oppassen om dit te voorkomen. Wij hebben PVC lijm van de merken Griffon, Saba en Tangit in ons assortiment.

Het beste advies over PVC lijm krijgt u bij PVC handel

PVC handel is de grootste leverancier van alles op het gebied van PVC van Zuid-Oost Nederland. Wij hebben altijd ruim 10.000 producten uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Deurne. Ons magazijn en buitenterrein zijn bij elkaar bijna 6000 vierkante meter groot. Ons deskundig personeel kan u van het juiste advies voorzien door jarenlange ervaring met de producten. U kunt uw PVC lijm bij ons ophalen in Deurne of bestellen op onze webshop. Wanneer u voor 16.00 uur besteld heeft u uw PVC lijm de volgende dag al in huis. Mochten wij onverhoopt iets niet op voorraad hebben, zullen wij er alles aan doen om de PVC lijm of andere producten zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Hierdoor hoeven uw werkzaamheden niet lang stil te liggen. Hieronder staan de voordelen van PVC handel nog even op een rijtje.

  • Grote voorraad PVC artikelen
  • Zes dagen per week geopend van 7.00-18.00 uur
  • ’s Avonds zijn wij geopend op afspraak
  • Deskundig advies
  • Grootste leverancier van PVC van Zuid-Oost Nederland
1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.