Teflon tape & schroefdraadafdichting

Verbeter uw verbindingen met Teflon tape, de ultieme afdichtingsoplossing. Of het nu in sanitair, elektriciteit, of industrieel gebruik is, deze veelzijdige tape zorgt voor lekvrije resultaten. Eenvoudig aan te brengen, Teflon tape biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voorkom ongewenste lekkages en vertrouw op Teflon tape voor een professionele afwerking bij al uw projecten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tapes hennep en aanverwanten

Bent u op zoek naar tapes hennep en aanverwanten? Wij van PVC-Handel bieden een gevarieerd assortiment van producten, zo heeft u PVC buis tape al vanaf €1,35! Tapes hennep en aanverwanten zijn erg belangrijk bij bijvoorbeeld het leggen of maken van een leiding. Wij bieden u goede producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! Kijk hieronder eens naar onze producten.

Onze producten

Wij bieden verschillende producten op het gebied van tapes hennep en aanverwanten. Om dit overzichtelijk te maken zullen de verschillende producten benoemd worden. Wij bieden verschillende soorten tapes, poetsdoeken, hennep knotten, kopervet en verschillende kits. Een populair product van ons is de PTFE afdichtingstape met GASTEC keur, oftewel PVC buis tape. Deze tape gebruikt u wanneer er een nieuwe aansluiting wordt gemaakt om te zorgen dat er geen lek ontstaat tussen de verbinding en daarnaast zorgt de PVC buis tape ervoor dat de aansluiting goed stevig is.

Onze andere producten

Wij van PVC-Handel zijn expert op het gebied van montage en watertechniek. Wij doen er alles aan om u te voorzien van een zo uitgebreid mogelijk assortiment van goede producten, met een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast bijvoorbeeld PVC buis tape en de andere tapes hennep en aanverwanten bieden wij nog vele andere producten. Kijkt u bijvoorbeeld ook eens bij onze tyraps, slangen en koppelingen of rioleringsbuizen.

Vragen over onze tapes hennep en aanverwanten?

Heeft u vragen over een van onze producten zoals de PVC buis tape of een ander product? Neem gerust contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en uw vraag te beantwoorden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Dit kan telefonisch, via de website of via de mail. Telefonisch zijn wij bereikbaar op dit nummer: 0493 – 745140.  Op onze website vindt u het contactformulier dat u kunt invullen, wij zullen zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden. Verder kunt u een mail sturen naar info@pvc-handel.nl als u dat fijner vindt!

Koop nu uw PVC buis tape bij PVC-Handel!