Koperen buizen

Op onze website zijn verschillende koperen buizen te vinden, die voor verschillende doeleinden werken. Zo kan een koperen buis ook gebruikt worden voor sanitair cv- en gasinstallaties. Het is belangrijk dat een koperen buis een hoge kwaliteit heeft, want u wilt deze natuurlijk niet dat u deze met regelmaat moet vervangen. Daarom vind u bij de PVC handel verschillende koperen buizen van de hoogste kwaliteit!

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koperen buis

Iedereen wilt natuurlijk dat zijn/haar drinkwater veilig en vers is. Met een koperen buis van PVC-handel krijgt u uw drinkwater op een veilige manier uit de kraan. Op onze website zijn verschillende koperen buizen te vinden, die voor verschillende doeleinden werken. Zo kan een koperen buis ook gebruikt worden voor sanitair cv- en gasinstallaties. Het is belangrijk dat een koperen buis een hoge kwaliteit heeft, want u wilt deze natuurlijk niet dat u deze met regelmaat moet vervangen. Daarom vind u bij de PVC handel verschillende koperen buizen van de hoogste kwaliteit! Alle artikelen zijn daarnaast zeer scherp geprijsd! Zo kunt u de perfecte leidingen leggen in uw huis.

Veilig vervoeren van gaas en water

Wanneer je een gas- of waterleiding gaat aanleggen wilt u natuurlijk wel een leiding die een goede kwaliteit heeft en daarnaast lang mee gaat. U wilt natuurlijk niet dat de leidingen gaan lekken. Om te zorgen dat u geen problemen krijgt, heeft de PVC-handel alleen maar koperen buizen van de hoogste kwaliteit. De meeste koperen buizen zijn buigzaam. Hierdoor kunt u ze heel flexibel aanleggen waar u ze maar wilt. Om te zorgen dat u uw gas- of waterleiding goed aan kunt leggen, is er ook een T-stuk en een knie stuk van 90˚. Met deze hulpstukken kunt u heel eenvoudig al uw koperen buizen aan elkaar verbinden. Zo zijn uw leidingen binnen de kortste keren geplaatst. Heeft u na deze informatie nog vragen over koperen buizen, of de hulpstukken? Neem dan contact met ons op!

Vragen over de koperen buizen in ons assortiment?

Onze experts bij PVC Handel staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste koperen buis. Mocht u vragen hebben over onze selectie of als u advies wil over welke koperen buis het beste bij u past of hoe u deze moet gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, een e-mail sturen naar info@pvc-handel.nl of ons bellen op 0493-745140. Wij zijn klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft.

Waarom PVC-handel?

Profiteren van onze snelle levering? Bestel de koperen buizen zo snel mogelijk bij PVC Handel. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur, dan ontvangt u uw product de volgende dag al. Naast koperen buizen, bieden we ook andere waterleidingsystemen benodigdheden aan, waardoor u zeker weet dat u het juiste product vindt bij ons. En weet u dat wij sinds 2015 een spoeddienst hebben? Binnen 30 minuten kunnen we bij u zijn binnen een straal van 15 km om het product af te leveren, zodat u of uw monteurs snel verder kunnen werken zonder vertraging in uw project.