Druppelslang & koppelingen

Druppelslang & koppelingen

Bent u op zoek naar een druppelslang voor in uw tuin? Dan zit u bij PVC-handel goed, u kunt bij ons namelijk kiezen uit een ruim assortiment producten waaronder verschillende soorten druppelslangen. Druppelslangen kunnen worden gebruikt in meerdere sectoren, zo kunt u bijvoorbeeld een druppelslang gebruiken in de glastuinbouw, akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kunnen deze slangen ook gebruikt worden om grasvelden en heggen eenvoudig te besproeien.

Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Druppelslang

Bent u op zoek naar een druppelslang voor in uw tuin? Dan zit u bij PVC-handel goed, u kunt bij ons namelijk kiezen uit een ruim assortiment producten waaronder verschillende soorten druppelslangen. Druppelslangen kunnen worden gebruikt in meerdere sectoren, zo kunt u bijvoorbeeld een druppelslang gebruiken in de glastuinbouw, akkerbouw en fruitteelt. Daarnaast kunnen deze slangen ook gebruikt worden om grasvelden en heggen eenvoudig te besproeien.

Binnen het ruime assortiment van PVC-handel kunt u alles vinden voor de beregening van uw tuin, en dus kunnen druppelslangen niet ontbreken. Besteld u vandaag de druppelslang voor in uw tuin voor 16.00 uur? Dan heeft u deze morgen al binnen. Heeft u interesse in een druppelslang? Bekijk dan snel ons aanbod, of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Voordelen van een druppelslang

Aan het gebruik van een druppelslang zitten meerdere voordelen ten opzichte van een sproeier, wij leggen graag uit wat de voordelen van een druppelslang zijn. Druppelslangen zijn totaal geruisloos en zorgen ervoor dat het water terecht komt op de gewenste plek, namelijk vlak bij de wortels van uw planten. Daarnaast zal het water minder snel verdampen omdat de slang in de schaduw van de planten liggen en daardoor niet direct in de zon. Men denkt wel eens dat druppelslangen en zweetslangen hetzelfde zijn, echter is dit niet het geval. Bij PVC-handel vindt u alleen druppelslangen in het assortiment, dit omdat onze specialisten hier de beste ervaringen mee hebben. Er zitten dus meer voordelen aan het gebruik van een druppelslang en daarnaast hebben onze specialisten goede ervaringen met druppelslangen.

Druppelslang voor in uw tuin

Heeft u platen die extra water nodig hebben of heeft u eens gehoord van een druppelslang en wilt u weten waarvoor deze gebruikt wordt en hoe een druppelslang werkt? Wij vertellen u graag meer over druppelslangen. Het systeem achter een druppelslang is vrij eenvoudig. De druppelslang is namelijk een lange, flexibele buis met gaatjes met een gelijke afstand tussen de gaatjes. Zodra er water door de slang stroomt, druppelt dit zachtjes door de gaatjes naar buiten. Een druppelslang kunt u gemakkelijk rond uw planten leggen zodat het water op de juiste plek terecht komt. Heeft u nog vragen of wilt u advies welke druppelslang de juiste voor u is? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan klaar om u te helpen.

De juiste soort druppelslang

Bij PVC-handel kunt u verschillende soorten druppelslangen vinden in het assortiment, zo weet u zeker dat u de juiste druppelslang vindt voor uw project. Elke slang in ons assortiment kan goed gebruikt worden voor verschillende sproeiwerkzaamheden. Het is daarnaast mogelijk om verschillende druppelslangen aan elkaar te koppelen. Om de druppelslangen met elkaar te koppelen, kunt u op deze pagina ook verschillende koppelingen vinden. Deze koppelingen zijn speciaal gemaakt voor slangen met een diameter van 16 mm. De koppelingen in ons assortiment zijn onder te verdelen in drie categorieën:

  • Druppelslang koppeling knel. In ons assortiment knel koppelingen zitten ruim 10 verschillende artikelen. Zo zijn er verschillende verbinders te vinden, zoals: de knie verbinder, t-verbinder en de rechte verbinder. Daarnaast is er ook een afdichtstop en kraan te vinden tussen deze koppelingen.
  • Druppelslang koppeling oversteek. Het aanbod oversteek koppelingen bestaat grotendeels uit kraantjes en verbinders.
  • Grondpennen. Grondpennen kunnen worden gebruikt om de druppelslangen goed op hun plaats vast te zetten in de grond. Naast de grondpen is er ook een ophanghaak te vinden. Hiermee kun je de druppelslangen op een hoge hoogte ophangen. Ook is er een slangklem rvs en vouwstop in dit assortiment te vinden.

U kunt in ons assortiment dus de juiste druppelslang en de juiste koppeling vinden, hierdoor heeft u snel de juiste producten in huis en hoeft uw project niet stil te liggen. Bekijk snel ons assortiment en bestel vandaag nog de juiste producten. Bij PVC-handel hebben wij enkel producten van kwalitatieve merken zoals Rain Bird en BPE, zo hoeft u niet bang te zijn dat de producten niet van hoge kwaliteit zijn.

Waarom PVC-handel?

PVC-handel beschikt over een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere beregeningscomputers en nevelsproeiers. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur de gewenste druppelslang? Dan heeft u deze morgen thuis! Heeft u nog vragen over druppelslangen of de koppelingen? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de druppelslang gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.