Storz

Het koppelen en ontkoppelen van Storz koppelingen is moeiteloos, snel en betrouwbaar. Deze koppelingen worden samengevoegd door simpelweg de nokdelen in elkaar te schuiven en ze vervolgens een kwartslag te draaien.

Deze veelzijdige koppelingen zijn ontworpen om te functioneren met water en diverse andere vloeistoffen. Ze vinden hun toepassing in diverse sectoren, waaronder industrie, bouw en landbouw. Bovendien zijn Storz koppelingen uitermate geschikt voor gebruik met plat oprolbare slangen en brandslangen, wat hun bijnaam "brandweerkoppelingen" verklaart.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Storz

Bent u op zoek naar een Storz koppeling voor uw drukleiding of drukslang? Bekijk ons ruime assortiment aan Storz producten, zo vindt u al een Storz blindkoppeling vanaf €11,04! Storz koppelingen zijn gemaakt om slangen met elkaar te verbinden. Een Storz koppeling wordt vooral gebruikt bij de brandweer, maar bij uw beregening is een Storz koppeling ook zeker een geweldig product! Bekijk hieronder ons assortiment aan Storz koppelingen en bestel vandaag nog de koppeling die u nodig heeft.

Storz koppelingen

De Storz koppeling is van Duitse oorsprong en bestaat bekend als een kwaliteit koppeling. Storz koppelingen bestaan uit twee identieke delen. Het bevestigen van een Storz koppeling kan worden gedaan aan de hand van de Storz sleutel, deze kan op bijvoorbeeld de blindkoppeling of slangtule gezet worden en dan kan de koppeling eenvoudig aangedraaid worden. Heeft u een Storz koppeling die niet meer goed functioneert, controleer dan het rubber en vervang deze indien nodig!

Onze Storz producten

Bij PVC-handel kunt u kiezen uit een assortiment van meer dan 10.000 producten, en zo hebben wij ook verschillende Storz producten. Zo hebben wij een Storz blindkoppeling, een Storz met slangtule, een Storz koppeling binnendraad en buitendraad, een Storz afdichtingsrubber en een Storz sleutel. Een populair product is de Storz met slangtule, deze zorgt voor een perfecte verbinding en is gemaakt om bestand te zijn tegen hoge druk op een slang. Dus het maakt niet uit naar welk Storz product u op zoek bent, bij PVC-handel vindt u het product dat u nodig hebt.

Een ruim assortiment koppelingen

Naast Storz koppelingen beschikken wij over een groot aanbod andere producten. Wij van PVC-Handel zijn specialist op het gebied van montage en watertechniek en doen er alles aan om u zo goed mogelijk assortiment te bieden van goede producten tegen een scherpe prijs! Kijk bijvoorbeeld ook eens bij slangen, slangklemmen, beregening of beregeningshaspels. Of bent u op zoek naar een specifiek merk zoals BPE of Geka? Onderaan op deze pagina vindt u een overzicht van merken die u bij PVC-handel kunt vinden.

Waarom PVC-handel

Bij PVC-handel kunt u kiezen uit een assortiment van ruim 10.000 producten waaronder meerdere Storz koppelingen. Besteld u de gewenste producten vandaag voor 16.00 uur? Dan heeft u deze morgen al binnen, dus hoeft u niet lang te wachten om te starten met uw project. En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 een spoeddienst hebben? Hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken.

Heeft u vragen over een Storz koppeling?

Het kan natuurlijk dat er onduidelijkheden zijn over een Storz koppeling of een van onze andere producten. Mocht dit zo zijn, kunt u gerust contact met ons opnemen en wij zullen er dan alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kunt u ons contactformulier op de website invullen of een mail sturen naar: info@pvc-handel.nl. Ook is er de mogelijkheid om met ons te bellen, dit kan via: 0493 – 745140.

Koop nu uw Storz koppeling bij PVC-Handel!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.