Messing draadfittingen

Draadfitting is een verzamelnaam voor schroefdraadverbindingen. De messing draadfitting die u in het assortiment van PVC-handel vindt zijn rechte draadfittingen. Dit zijn vaak bouten of moeren. Draadfitting wordt meestal toegepast op leidingen en buizen die gas of vloeistoffen vervoeren. Draadfitting kan ook toegepast worden voor constructieve doeleinden. Bij PVC-Handel kunt u draadfitting vinden in verschillende vormen en maten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

32 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim assortiment messing draadfittingen

Bent u op zoek naar een messing draadfitting? Bij PVC-Handel kunt u een ruim assortiment een messing draadfittingen voor een scherpe prijs vinden. Zo vindt u altijd de messing draadfitting waar u naar op zoek bent. Weet u niet welke draadfitting voor u de juiste is? Wij leggen graag alles uit omtrent de messing draadfittingen in ons assortiment en als u dan nog steeds vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bij PVC-handel vindt u een ruim assortiment aan allerlei benodigde PVC producten. Zo vindt u niet alleen messing draadfittingen, maar ook RVS fittingen en messing soldeerfittingen. Daarnaast heeft u de draadfitting morgen al binnen als u deze voor 16.00 uur besteld. Bekijk snel ons aanbod aan draadfittingen en bestel vandaag nog de gewenste producten. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies over welke messing draadfitting u nodig heeft? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

De juiste draadfittingen voor uw project

Draadfitting is een verzamelnaam voor schroefdraadverbindingen. De messing draadfitting die u in het assortiment van PVC-handel vindt zijn rechte draadfittingen. Dit zijn vaak bouten of moeren. Draadfitting wordt meestal toegepast op leidingen en buizen die gas of vloeistoffen vervoeren. Draadfitting kan ook toegepast worden voor constructieve doeleinden. Bij PVC-Handel kunt u draadfitting vinden in verschillende vormen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld een zeshoekig draadfitting vinden, nippel, soknippel, verloopnippel en verloopring. Benieuwd naar de maten van de messing draadfittingen in ons assortiment? De maten staan onder het productomschrijving vermeld.

Messing draadfittingen online kopen

Bij PVC-handel staan kwaliteit en scherpe prijzen voorop. Dit komt naar voren in het ruime assortiment waar PVC-handel over beschikt. PVC-handel beschikt namelijk over een ruim assortiment met meer dan 10.000 producten met onder andere messing draadfittingen maar ook met verschillende PVC drukbuizen en PVC koppelingen. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur de draadfitting die u nodig heeft? Dan heeft u deze morgen al in huis! En wist u dat wij sinds 1 januari 2015 zelfs een een spoeddienst beschikbaar hebben, hierdoor kunnen wij binnen een straal van 15 km, binnen 30 minuten bij u zijn om uw producten af te leveren. Zo kunt u of uw monteurs rustig doorwerken en hoeft uw project niet stil te liggen.

Waarom PVC-Handel?

Heeft u nog vragen over de messing draadfittingen in ons assortiment? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken voor uw vragen. PVC-handel heeft jarenlange ervaring op het gebied van PVC en helpt u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar info@pvc-handel.nl of ons contactformulier invullen. Als u liever met iemand van PVC-handel wilt praten kunt u ons ook bellen: 0493 – 745140. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 18:00 uur. Heeft u geen vragen en heeft u de draadfitting gevonden die u zocht? Bestel dan zo snel mogelijk uw zodat u deze morgen al in huis hebt!

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.