Flexibele sproeieraansluitslang

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten slangen die je aan kunt sluiten op jouw sproeier. De Rainbird SPX slang is van hoge kwaliteit en knikvrij. Hierdoor is het geschikt voor vele situaties en hoef je je geen zorgen te maken over knikken in de slang. Wat de SPX slang nog meer te bieden heeft gaan we je nu uitleggen.

De Rainbird SPX slang is ideaal voor het aansluiten op pop-up sproeiers. Daarnaast is deze SPX slang knikvrij en hoef je dus geen zorgen te maken dat deze het niet doet wanneer je er niet op let. Je kunt deze slang gebruiken voor pop-up sproeiers tot maar liefst 15 meter. Zo kun je dus genieten van een goed werkende pop-up sproeier, waarvan je daarnaast nog niet eens meer ziet dat hij er zit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SPX slang

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten slangen die je aan kunt sluiten op jouw sproeier. De Rainbird SPX slang is van hoge kwaliteit en knikvrij. Hierdoor is het geschikt voor vele situaties en hoef je je geen zorgen te maken over knikken in de slang. Wat de SPX slang nog meer te bieden heeft gaan we je nu uitleggen. Lees dus snel verder.

Geschikt voor verschillende sproeiers

De Rainbird SPX slang is ideaal voor het aansluiten op pop-up sproeiers. Daarnaast is deze SPX slang knikvrij en hoef je dus geen zorgen te maken dat deze het niet doet wanneer je er niet op let. Je kunt deze slang gebruiken voor pop-up sproeiers tot maar liefst 15 meter. Zo kun je dus genieten van een goed werkende pop-up sproeier, waarvan je daarnaast nog niet eens meer ziet dat hij er zit.

Gemakkelijk de SPX slang monteren

De Rainbird SPX slang is gemakkelijk te monteren en te installeren. Door de speciale draad van deze type slang is het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt en extra stevig. Het moet namelijk voor iedereen mogelijk zijn om gebruik te maken van deze hoge kwaliteit en flexibele SPX slangen. Hij zal zelfs niet knikken wanneer hij in de scherpste hoeken zit. Slangklemmen zijn niet nodig, wanneer u de SPX slang gaat monteren op de juiste koppelingen.

Ook SPX slang accessoires

Naast de SPX slang verkopen wij ook verschillende accessoires die horen bij de slang. Zo bieden wij verschillende SPX verbinders aan. Deze verbinders komen in verschillende vormen en maten, zodat je op elk mogelijk manier jouw slang kunt aansluiten op de pop-up sproeier. Zo heb je bijvoorbeeld een hoek verbinder, maar ook een rechte verbinder. Is de slang bijvoorbeeld niet lang genoeg, dan kun je een tweede slang aansluiten door middel van de verbinders.

Neem een kijkje in ons assortiment

We verkopen naast SPX slangen ook verschillende sproeiers. Zo hebben we bijvoorbeeld al de pop-up sproeier benoemd, maar we hebben ook klepelsproeiers. Zeer interessant om eens even te kijken als je nog niet zeker weet welke sproeier het beste bij jou past. Voor vragen kun je ook altijd bij ons terecht en dan komen we er samen uit. Bestel vandaag nog jouw SPX slang.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.