Hdpe buis, Gastec QA, pe 100, SDR 11

SKU
-46
€ 135,52 € 112,00
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.1 gebaseerd op 241 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Keurmerk Gastec QA
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pe100
Buisklasse SDR 17,6

Technische informatie

Werkdruk 4 bar
Productinformatie

Hdpe tyleen buizen met Gastec QA keurmerk zijn geschikt voor het transporteren van gas onder druk en worden vaak ingezet in de woningbouw of industrie. De slang is te herkennen aan de gele streep. De geselecteerde uitvoering geeft de uitwendige diameter en de wanddikte van de slang weer.

Eigenschappen
De hdpe buis, oftewel harde polyetheen, is gemaakt van pe 100 en heeft buisklasse SDR 17,6. Deze tyleenslang is laag in gewicht, sterk, duurzaam en onderhoudsvrij.

Deze koppeling is voorzien van een Gastec QA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van gas. Hiermee voldoet het product aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, volgens Kiwa keuring.

Lengte
De hdpe buis is beschikbaar in diameters van 25 t/m 63 mm, met een maximale werkdruk van 4,0 bar. De tyleenslang kan per meter geleverd worden of op rol met een maximale lengte van 100 meter. De leiding is gemakkelijk gasdicht te verbinden, met het gebruik van bijvoorbeeld een Hawle koppeling.

Waarschuwingsband
Bij het plaatsen van tyleenslang in de grond is het verstandig om een waarschuwingsband boven de buis te leggen. Hiermee wordt de kans op schade aan de leiding voorkomen bij graafwerkzaamheden.

Hdpe buis, Gastec QA, pe 100, SDR 11

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek
Van Zeeland Watertechniek Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me alsjeblieft een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.