Hawle verloopkoppeling, Gastec QA, type K6335, 2x steek

SKU
-40
€ 30,50 € 25,21
Pvc-handel wordt beoordeeld met een score van 9.2 gebaseerd op 115 beoordelingen.
Bekijk alle beoordelingen
  • Op werkdagen besteld voor 16:00, vandaag verzonden!
  • Eerlijk advies van onze experts
  • Groothandelsprijzen

Specificaties

Algemene informatie

Type K6335
Merk Hawle
Keurmerk Gastec QA
Garantie Fabrieksgarantie

Fysieke informatie

Materialen pom
Uitvoering 2x steek

Technische informatie

Werkdruk 10 bar
Productinformatie

De Hawle koppeling, Gastec QA is bestemd voor het verbinden van twee gasleidingen, met verschillende diameter. De verbinding is trekvast en flexibel, waardoor het mogelijk is om de leidingen te draaien, als deze in de koppeling zitten. De koppeling heeft gele afdichtmanchetten, die herkenbaar maken dat de koppeling geschikt is voor gas. Deze koppeling is beschikbaar met een maximale werkdruk van 10 bar. De geselecteerde uitvoering geeft de maten van de steekverbindingen weer.

Eigenschappen
De Hawle koppelingen zijn gemaakt van polyoxymethyleen (POM). POM is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en is UV bestendig. Deze koppeling is voorzien van een Gastec QA keurmerk, wat hem geschikt maakt voor het vervoeren van gas. Hiermee voldoet het product aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid, volgens Kiwa keuring.

Verbinden
Hawle steekkoppelingen zijn gemakkelijk gasdicht te verbinden, zonder het gebruik van bevestigingsmaterialen. Zaag of knip eerst de gasleiding haaks af en schuin de leiding aan, met een afbramer, voor een betere verbinding. Bij gebruik van een Hawle steunbus is het niet nodig om de leiding aan te schuinen. Meet de inwendige afstand tot aan de stootrand en teken deze af op de leiding om zeker te zijn van een volledige montage. Schuif de leiding in de koppeling tot aan de stootrand. Het monteren is zeer eenvoudig en snel, waardoor het zelf uitgevoerd kan worden.

Hawle verloopkoppeling, Gastec QA, type K6335, 2x steek

Meer informatie over dit product nodig? Neem contact met ons op.

1
Van Zeeland Watertechniek